Lgh - 26 / Rynningeåsen / ÖREBRO

Brf Honnören i Rynningeåsen

Brf Honnören i Rynningeåsen
Slutpris
1 675 000 kr
Boarea
66.5 kvm
Avgift
3 612 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2015-02-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lgh - 26 såldes av oss 2015-02-20. Se alla våra försäljningar i ÖREBRO

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rynningeåsen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I Rynningeåsen ligger Örebros nya trädgårdsstad, inbäddad mellan natur och stad. Här bygger HSB den nya brf Honnören i ett perfekt läge för dig som vill njuta av naturreservatet Rynningeviken och Hjälmaren, men ändå ha stadens attraktiva myller bekvämt nära.

I den lugna och gröna stadsdelen bor du modernt med sjöglitter, rådjur, havsörn och ängsmark som en naturtillgång. Ett par kilometer åt andra hållet har du Örebros alla citymöjligheter. Brf Honnören erbjuder 116 lägenheter i det stadsmässiga huset med allt från ett till fem rum och kök. Högst upp i det fyra våningar höga huset finns de unika vindsvåningarna med takkupa och snedtak med himlen som granne. I bottenplan ligger de lägenheter som har en radhuskänsla med sina uteplatser. Brf Honnören har lägenheter som passar alla behov; här finns bland annat ettorna med fullutrustat kök och sovdel. Och här finns de luftiga och välplanerade treorna med generösa balkonger.

HSB:s projektsida för Brf Honnören är - http://hittabostad.hsb.se/projekt/orebro/orebro/honnoren.

EN ARKITEKTS TANKAR OCH IDEÉR
Husen präglas av områdets känsla av trädgårdsstad och smälter in i den varierade bebyggelsen med villor, radhus och flerbostadshus. Den putsade stadsmässiga fasaden knyter an till de befintliga kasernbyggnaderna, framförallt den karaktäristiska gula kulören som återfinns på regementets ”sjuka” på Pionjärgatan. Byggnaderna sluter kvarteret, och tillsammans med ett generöst parkeringsgarage under husen bildas en stor trevlig innergårdsterrass med plats för lek och samvaro. Fasaderna mot gården görs livfulla med olika djup, stora balkonger, uteplatser, ljusa kulörer och träinslag.
Lars-Göran Otterling, arkitekt på Roof Arkitekter

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.