Bonstorpsvägen 14

Bonstorpsvägen 14

Slutpris

1 580 000 kr


Södra Lindhult— Örebro

Bonstorpsvägen 14


Slutpris
1 580 000 kr

Södra Lindhult— Örebro

Smakfull och rymlig tvåa i lugna Södra Lindhult

Välkommen till en mycket smakfull tvåa med bra planlösning. Alla väggar målades under år 2020, sovrummet har en härlig blå färg och den öppna planlösningen med kök och vardagsrum har en harmonisk greige färg. Den rymliga hallen tar dig först till badrum och sovrum innan den mynnar ut i en öppen planlösning. Sovrummet har ingång till en walk in closet med bra förvaringsinredning samt ett fönster som gör det trevligt att inreda till ett hemmakontor. Det helkaklade badrummet har en dusch med glasdörrar samt tvättmaskin och torktumlare med en arbetsbänk ovanpå samt förvaringsskåp på väggen. Den öppna planlösningen är ljus tack vare fönster i två väderstreck och en fönsterdörr mot den stora balkongen med söderläge. Det vita köket har allt du önskar så som diskmaskin och inbyggd micro, matplatsen har rum för 4-6 personer. Alla fönster har exklusiva fönsterbänkar i marmor. Möjlighet att hyra parkering precis utanför entrén.

I Södra Lindhult bor du lugnt och skönt nära parker och elljusspår samtidigt som du är nära motorvägspåfarten till E18/E20. I närheten finns också Mariebergs köpcentrum.


Boarea
61 kvm
Avgift
3 387 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2021-02-05

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Bonstorpsvägen såldes av oss 2021-02-05. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Bonstorpsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.