Britagatan 6 E / Ormesta / Örebro

Terrass om hela 20 kvm i söderläge, sol från morgon till kväll!

Slutpris
1 760 000 kr
Boarea
66 kvm
Avgift
3 517 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2
Såld
2019-10-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Britagatan såldes av oss 2019-10-14. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Britagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ormesta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen att kontakta mäklaren för visningsbokning!

Ljus trea med mycket bra läge i området. Stor terrass om hela 20 kvm i söderläge, sol från morgon till kväll! Det blir som ett riktigt trevligt extrarum under hela sommaren. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar fina umgängesytor. Ett större sovrum med skjutdörrsgarderob och ett mindre sovrum som även passar bra som gästrum/kontor. Helkaklat badrum med golvvärme och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Bekvämt boende med parkeringsplats, som får övertas, precis intill bostaden (250 kr/mån). Lugnt och barnvänligt område en liten bit utanför stadskärnan. Lekplats och stora grönytor alldeles i närheten. Blandad bebyggelse med både lägenheter och villor. Gångavstånd till två olika förskolor, Tybblelundsskolan (F-6) och friidrottshallen Tybblelundshallen. 4,5 km till city och 1,5 km till Universitetet och Markaspåret motionsspår. Det är dessutom endast 2,5 km till Willys i Almby, ICA Maxi vid Universitetet, restauranger, blomaffär och gym. Inom promenad- och cykelavstånd finner du Naturreservatet Oset/Rynningeviken med mycket fina motionsslingor och vacker natur precis intill Hjälmaren. Vackert naturområde som är fint att besöka samtliga årstider!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Ormesta

Med oändliga möjligheter till ett rikt friluftsliv samtidigt som du befinner dig ett stenkast från city. Här möts tidlösa klassiska hus och nyproduktion. I det här populära området bor familjen som umgås, uppskattar tillgänglighet och valmöjligheter, en perfekt plats för den moderna familjen.

Skolor och barnomsorg

Förskolor och grundskolor finns i närområdena.

Kommunikationer

Till området Ormesta tar man sig via stadsbuss linje nr 9 och länsbuss linjerna nr 721 och 724.

Natur och fritid

Området Ormesta ligger i direkt anslutning populära strövområdet Erik Rosenbergs stuga, Oset, Rynningeviken och Hjälmaren. Rynningeviken är även populärt för fågelskådning. I området ligger idrottsanläggningen Tybblelundshallen samt i närområdet vid Örebro Universitet finns även där idrott och fritidsanläggning.

Restauranger och Affärer

I närområdet finns livsmedelsbutiker, blomsteraffär, restauranger, gym och bensinmack. Området är i ett expansivt skede där nya bostadsområden växer fram.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.