Brunsoppsvägen 8 / Ekeby-Almby / Örebro

Välskött 1½-plansvilla som byggts 2015 på en stor trädgårdstomt

Slutpris
4 425 000 kr
Boarea/biarea
167/37 kvm
Driftkostnad
21 621 kr/år
Tomtarea
1 552 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-09-18
Bostaden är såld!

Denna villa på Brunsoppsvägen såldes av oss 2019-09-18. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Brunsoppsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ekeby-Almby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Brunsoppsvägen 8!

På en stor och välskött trädgårdstomt saluförs nu denna välskötta 1½-plansvilla i Ekeby-Almby. Huset som är ett Älvsbyhus uppfördes 2015 och har en boyta om 167 kvm fördelat på 5 rum och kök varav 3 sovrum. På övervåningen finns ett stort allrum som kan delas av och bilda två sovrum.
Denna stora och parkliknande trädgårdstomt om hela 1.552 kvm ger gott om utrymme för att uppföra en uteplats på baksidan av huset i västerläge.
Köket har försetts med gott om skåp och väl tilltagna bänkytor. Från köket tar vi oss in till den separata tvättavdelningen med tvättho, bänk och utrymme för att kunna installera tvättmaskin och torktumlare. I tvättavdelningen finns även dörren ut till det vidbyggda dubbelgaraget. Vardagsrum med dörr ut till trädgården på den västra sidan av huset. Badrummet på entréplan har försetts med plastmatta på golvet och våtrumsskivor på väggarna samt utrustats med badkar, wc och tvättställ. På entréplan finner vi även två sovrum.
På övervåningen möts vi av ett stort och ljust allrum samt ett sovrum. Utanför sovrummet finns en klädkammare och ett rum som förberetts för inredning av badrum.
Huset är uppvärmt med Nibe Frånluftsvärmepump.
Fiber finns.

En kort promenad från huset tar dig till Förskolan Heimdal och friskolan Fyren (årskurs F-6). Länstrafikens buss 721 går in till Örebro, det går även utmärkt att cykla in till centrum längs cykelbanan som löper efter Hjälmarvägen (väg 207). Det finns många fina och natursköna strövområden i Ekeby-Almby, Kärleksstigen längs Hjälmaren som leder in till naturreservatet Ekeby Dreve. Här finns också naturreservatet Ekeby Ekhage som just är känd för sina vackra ekar och blommor!
Vid småbåtshamnen finns det under sommartid ett café och längs gamla Hjälmarvägen finns en nyöppnad pizzeria. Från Ekeby-Almby är det ca. 6 km in till Ica Maxi Universitetet och ca. 7 km till Almbyplan med Willys, Blomsterlandet, restauranger och Friskis och Svettis.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.