Brunsoppsvägen 8

Brunsoppsvägen 8

Slutpris

4 425 000 kr


Ekeby-Almby— Örebro

Brunsoppsvägen 8


Slutpris
4 425 000 kr

Ekeby-Almby— Örebro

Välskött 1½-plansvilla som byggts 2015 på en stor trädgårdstomt

Välkommen till Brunsoppsvägen 8!

På en stor och välskött trädgårdstomt saluförs nu denna välskötta 1½-plansvilla i Ekeby-Almby. Huset som är ett Älvsbyhus uppfördes 2015 och har en boyta om 167 kvm fördelat på 5 rum och kök varav 3 sovrum. På övervåningen finns ett stort allrum som kan delas av och bilda två sovrum.
Denna stora och parkliknande trädgårdstomt om hela 1.552 kvm ger gott om utrymme för att uppföra en uteplats på baksidan av huset i västerläge.
Köket har försetts med gott om skåp och väl tilltagna bänkytor. Från köket tar vi oss in till den separata tvättavdelningen med tvättho, bänk och utrymme för att kunna installera tvättmaskin och torktumlare. I tvättavdelningen finns även dörren ut till det vidbyggda dubbelgaraget. Vardagsrum med dörr ut till trädgården på den västra sidan av huset. Badrummet på entréplan har försetts med plastmatta på golvet och våtrumsskivor på väggarna samt utrustats med badkar, wc och tvättställ. På entréplan finner vi även två sovrum.
På övervåningen möts vi av ett stort och ljust allrum samt ett sovrum. Utanför sovrummet finns en klädkammare och ett rum som förberetts för inredning av badrum.
Huset är uppvärmt med Nibe Frånluftsvärmepump.
Fiber finns.

En kort promenad från huset tar dig till Förskolan Heimdal och friskolan Fyren (årskurs F-6). Länstrafikens buss 721 går in till Örebro, det går även utmärkt att cykla in till centrum längs cykelbanan som löper efter Hjälmarvägen (väg 207). Det finns många fina och natursköna strövområden i Ekeby-Almby, Kärleksstigen längs Hjälmaren som leder in till naturreservatet Ekeby Dreve. Här finns också naturreservatet Ekeby Ekhage som just är känd för sina vackra ekar och blommor!
Vid småbåtshamnen finns det under sommartid ett café och längs gamla Hjälmarvägen finns en nyöppnad pizzeria. Från Ekeby-Almby är det ca. 6 km in till Ica Maxi Universitetet och ca. 7 km till Almbyplan med Willys, Blomsterlandet, restauranger och Friskis och Svettis.


Boarea/biarea
167/37 kvm
Driftkostnad
21 621 kr/år
Tomtarea
1 552 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-09-18

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Brunsoppsvägen såldes av oss 2019-09-18. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Brunsoppsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.