Fjärde Tvärgatan 9 / Marieberg / Örebro

Slutpris
3 000 000 kr
Boarea/biarea
137/72 kvm
Tomtarea
1 065 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-05-01
Bostaden är såld!

Denna villa på fjärde tvärgatan såldes av oss 2020-05-01. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på fjärde tvärgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Marieberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Marieberg

Söder om Örebro växer det snabbt och här trivs den avslappnade barnfamiljen med närheten till både skogen och Marieberg Köpcentrum. Utanför dörren väntar ett tryggt kvarter med mycket gemenskap. Här kan du utforska skogsstigar någon minut från huset.

Skolor och barnomsorg

Marieberg erbjuder tre fritidshem samt Mariebergs förskola och skolan F-6.

Kommunikationer

Marieberg är ett expansivt område beläget söder om Örebro. Man tar sig med buss till området med länsbuss 701 eller stadsbussarna 22 och 1.

Natur och fritid

Marieberg är ett familjärt bostadsområde med blandad bebyggelse. Området erbjuder föreningsliv i Mariebergs IK där man kan utöva fotboll, innebandy, tjejgympa och en gårdsverksamhet tillsammans med Mariebergsskolan. I området finns även ett flertalet lekplatser.

Affärer och restauranger

I närområdet finns Mariebergs köpcentrum med ett stort utbud av butiker bl a Mariebergs Galleria, IKEA, Bauhaus och mataffärer m.m. Följ länken till Mariebergs Galleria - https://marieberg-galleria.steenstrom.se/

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.