Lektorpsvägen 47

Lektorpsvägen 47

Slutpris

1 560 000 kr


Adolfsberg— Örebro

Lektorpsvägen 47


Slutpris
1 560 000 kr

Adolfsberg— Örebro

Välplanerad tvåa med två utgångar till stor balkong...

Välkommen till ett lugnt och stilla villakvarter i Adolfsberg. Här bor du granne med vårdcentralen och har stadsbussen runt hörnet. Lägenheten har omhändertagits av samma ägare sedan huset byggdes 2001. Vardagsrummet har fönster åt två håll och utgång till den stora balkongen som omgärdas av gröna trädtoppar. Klassiskt kök i björk med plats för matgrupp, även här finns utgång till balkongen. Badrum med dusch och tvättmaskin. Från hallen når du en rymlig klädkammare och till lägenheten hör även ett vindsförråd. Gemensam tvättstuga i trapphuset och övernattningsrum finns att hyra. Com hems bredband och TV ingår i månadsavgiften. Lediga parkeringsplatser finns samt kö till garage. Välkommen att boka en visningstid på Mäklarhusets hemsida.


Boarea
65 kvm
Avgift
3 927 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2021-10-13

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Lektorpsvägen såldes av oss 2021-10-13. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Lektorpsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.