Linfrögatan 5

Linfrögatan 5

Slutpris

1 795 000 kr


Sörbyängen— Örebro

Linfrögatan 5


Slutpris
1 795 000 kr

Sörbyängen— Örebro

LÅG AVGIFT - GARANTERAD CARPORTPLATS - INGLASAT UTERUM

I populära brf Oasen finns snart möjlighet att bli ägare av denna superfina lägenhet.
Här får man nästan känslan av att man bor i ett radhus då lägenheten inkluderar både inglasat uterum och trädgård med planterings-/odlingsmöjligheter.

Direkt när man kommer in i lägenheten förstår man att detta är en lägenhet med det "lilla extra", man möts av moderna ytskikt. Den fina enstavsparketten är genomgående i lägenheten och snygg ribb-panel är uppsatt i hallen.

Föreningen har en mycket uppskattad inglasad pool på den inhägnade innergården. Utanför poolhuset finns ett stort soldäck, solstolar och cafégrupper. Lyxigt att kunna gå dit och ta ett morgondopp eller kanske avsluta dagen med några längder!

Ekonomiskt stabil förening med hög soliditet och låg belåning. Mycket bekvämt boende med egen carport inom föreningens inhägnade område. Lugnt område med gångavstånd till city och Örebro universitet. I närområdet finns även flera mataffärer, vårdcentral, förskolor, skolor och parker med fina lekplatser och grönytor. Här finns även allt du behöver för en aktiv fritid, såsom 18-håls golfbana, upplevelsebad, gym, badminton/paddel/tennishall, slalombacke, höghöjdsbana och motionstrappa.


Boarea
66 kvm
Avgift
3 551 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2024-06-28

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Linfrögatan såldes av oss 2024-06-28. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Linfrögatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.