Sidvallsgatan 19

Sidvallsgatan 19


Centralt/Eklunda/Sörby— Örebro

Sidvallsgatan 19Centralt/Eklunda/Sörby— Örebro

Stor uteplats i söderläge, mot innergården!

Renoverad (2017) rymlig tvåa i markplan. Fint skick, bara att flytta in! En välkommen bonus är den stora uteplatsen som sträcker sig längs med hela lägenhetens längd. Uteplatsen ligger mot innergården i soligt söderläge, ett perfekt extrarum under vår- sommar och tidig höst! Bekvämt boende för både yngre, äldre, barn och fyrbenta vänner. Lägenheten ligger lättillgänglig i markplan och har tvättstugan på samma våningsplan. Sovrummet är stort och ligger i direkt anslutning till en fin walk-in-closet. Modernt och mysigt kök med öppet mot både hall och vardagsrum. Helkaklat badrum med badkar. Mycket stabil och välskött förening med belåning på endast 4 100 kr/kvm. Byggår 1985. Man har installerat solceller och startat ett gemensamt avtal för hushållsel. I månadsavgiften ingår således värme, vatten, tv, bredband, fast elavgift och bostadsrättstillägg. I föreningen finns både garage och parkeringsplatser, separat kö. Det finns även platser för laddning av elbil och gästparkeringar. I föreningen finns flera gemensamma utrymmen; så som tvättstuga, samlingslokal, övernattningsrum, hobbyrum, soprum och cykelrum. Till bostaden hör ett vindsförråd.

Centralt läge, med endast 5 min cykelavstånd till city. Området är ett mycket uppskattat bostadsområde tack vare den lugna atmosfären precis utanför stadskärnan. Här finns det både större bostadshus och stadsvillor. Det är knappt 3 km till Universitetet och ICA Maxi, med mycket bra cykelvägar. Alldeles i närheten ligger idrottskvarteren med idrottsarenor för bland annat fotboll, ishockey och bandy. Här ligger även Idrottshuset, simhall och flera gym. Inom gångavstånd från lägenheten finns det dessutom flera olika mataffärer och restauranger.


Boarea
64 kvm
Avgift
4 835 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4
Såld
2024-02-16

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Sidvallsgatan såldes av oss 2024-02-16. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Sidvallsgatan.

Boka värdering
Sofia Persson
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad