Slottsgatan 21

Slottsgatan 21


Centralt— Örebro

Slottsgatan 21Centralt— Örebro

Tvåa högst upp i huset i 55+ föreningen City-Senioren!

VISNING? Kontakta mäklaren för att boka visning!

Hemtrevlig tvåa högst upp, vån 5 av 5, i mycket populära brf City-Senioren. En förening för dig som är fyllda 55 år. Inglasad balkong mot Slottsgatan, med en glimt av Slottet. Centralt boende med bekvämligheter så som mataffär, apotek, butiker, resecentrum och fina parker alldeles runt hörnet. En mycket välskött och ekonomiskt stabil förening. Här finns många fina bonusutrymmen, så som festvåning/samlingslokal med kök, bibliotek, övernattningsrum, hobbyrum mm. Något som kanske uppskattas allra mest av medlemmarna är Oasen, en mycket vacker privat innergård om hela 1 100 kvm på våningsplan två. Här finns uteplatser, grönytor, boulebana och fina planteringar. Mysigt att kunna gå ner med en bra bok, luta sig tillbaka i en solstol eller kanske fika tillsammans med grannar och vänner. I föreningen finns det en trädgårdsgrupp, det anordnas städdagar med korvgrillning, midsommarfirande, kräftskiva och grillkvällar. Det finns även en aktivitetsgrupp som anordnar fika, boule, spelkvällar och träffar. En perfekt bostad för dig/er som vill bo själva men uppskattar närhet till gemenskap, aktiviteter och trevligt umgänge. Du når alla fina gemensamma utrymmen, och även det rymliga vindsförrådet, med hiss.

Lägenheten är rymlig med sina 67,5 kvm. Perfekt för såväl singelhushåll som för par. Parkettgolv i vardagsrummet. En rejäl klädkammare i hallen. I badrummet är det förberett för tvättmaskin. Föreningen har ett gemensamt elavtal, vilket är mycket förmånligt för medlemmarna. Du betalar för din förbrukning och föreningen står för de fasta avgifterna. Föreningen har 38 garageplatser till sina 66 lägenheter. Det är separat kö, men det går ofta snabbt att få en plats.


Boarea
67.5 kvm
Avgift
4 881 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-02-01

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Slottsgatan såldes av oss 2024-02-01. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Slottsgatan.

Boka värdering
Sofia Persson
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad