Svartå Bangata 8A / Centralt Väster / Örebro

Rymlig 2:a med låg månadsavgift i obelånad förening!

Slutpris
1 800 000 kr
Boarea
61.5 kvm
Avgift
2 143 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-10-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Svartå Bangata såldes av oss 2020-10-19. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Svartå Bangata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt Väster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen upp till våning 2 och denna fräscha tvåa i de centrala delarna av Väster. Här bor du i en rymlig lägenhet om ca 61,5 kvm med LÅG MÅNADSAVGIFT om 2 143 kr / mån inkl. värme, vatten, TV och bredband. Här bor du billigt i den fina föreningen Brf Örebrohus nr 12 som är oblelånad. Lägenheten har ett ljust och luftigt kök. Separat sovrum med en lyxig klädkammare intill. Rymligt vardagsrum med plats för både matgrupp och soffgrupp. Utgång till balkong mot innergården i västerläge och kvällssol!

Förråd i källarplan finns och tillhör lägenheten. I föreningen finns även tvättstugor, grovtvättstuga, soprum med källsortering, cykelförråd, hobbyrum samt möjlighet att låna verktyg. Det finns totalt 127 st parkerings- och garageplatser till föreningens 114 lägenheter. Parkeringsplats/garage kostar mellan 100-275 kr/mån. Nära till fina promenadvägar längs med Svartån, både upp mot city men även ända bort till det vackra naturområdet Hästhagen och Karlslund. I närområdet finns dessutom busshållplats och utegym. Det är ca 10 min gångväg till city och ännu kortare tid till Södra stationen.

Varmt välkommen med din anmälan till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Centralt Väster

Här bor du i den lilla staden mitt i stan. Mysiga innergårdar, gröna parker, små butiker och hus med historia om så önskas. Stadsdelen har fått en uppfräschning och en ny stadsbild växer sakta fram. På väster hittar du allt direkt utanför dörren med cykelavstånd till naturområden som Karlslund.

Skolor och barnomsorg

I området finns förskolan Nyckelpigan samt grundskolan Al-Salamskolan, årskurs F-9. I närheten ligger även Nikolaiskolan, årskurs 7-9.

Kommunikationer

Centrala väster trafikeras av busslinje nr 1, 2, 3 och 4. Smidigt också med bil att tas sig ut till E18/E20.

Natur och fritid

På centrala väster erbjuds det parker så som Västerpark och Karlaparken. För den idrottsintresserade är Trängens IP belägen i närliggande område där ishall, curlinghall och flera fotbollsplaner finns.

Restauranger, nöjen och omsorg

I de centrala delarna av Väster finns mataffären Tempo, Ica Ekershallen och ett stenkast bort finns även Netto och LIDL. Det finns även flertalet restauranger med pizzerior, sushi och caféer. I området finns även apotek och vårdcentral. Gång- respektive cykelavstånd till city och stadens utbud av restauranger, nöjen och butiker.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.