Viktor Dahléns Väg 127

Viktor Dahléns Väg 127

Slutpris

2 615 000 kr


Mosås— Örebro

Viktor Dahléns Väg 127


Slutpris
2 615 000 kr

Mosås— Örebro

Friliggande villa i Brf. med stor altan i kvällssol

Friliggande bostadsrättshus i 2-plan fördelat på 120 kvm med 5 rok, varav 4 sovrum. Huset är ett Myresjöhus, byggt 2015. Här får du en öppen planlösning med kök, vardagsrum, altan samt fyra sovrum. Alla väggar och köket går i vita toner, så det är enkelt att sätta din prägel. Praktiskt för familjen med badrum på båda våningsplanen, ett med dusch och ett med badkar samt två klädkammare. Trevlig inhägnad trädgård med gräsmatta, häckar och marksten. Carport och förråd samt stenlagd uppfart med utrymme för minst två bilar. Här bor man i ett familjärt område med närhet till förskola och grundskola årskurs 1-6.

Huset har vattenburet uppvärmningssystem via värmepump och fiber. Bo bekvämt i villa och hjälps åt med det yttre underhållet i föreningen.
Välkommen på visning!


Boarea
120 kvm
Avgift
6 789 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2024-06-07

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Viktor Dahléns Väg såldes av oss 2024-06-07. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Viktor Dahléns Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.