Stationsvägen 12

Stationsvägen 12

Slutpris

4 000 000 kr


Sköllersta— Hallsberg

Stationsvägen 12


Slutpris
4 000 000 kr

Sköllersta— Hallsberg

Praktfullt bostadshus med sociala ytor, fyra stora sovrum, inredd vind och en vidsträckt utsikt...

Sköllerstas Sparbank förvandlades 1977 till ett praktfullt bostadshus med sociala ytor, fyra stora sovrum, samt inredd vind. Här bor du lantligt med en vidsträckt utsikt över Närkeslätten samtidigt som du har busstrafik inom nära räckhåll och når Örebros city på 20 minuter med bil. Slå dig ner på en härlig altan som vetter mot en stor trädgård med pool, äppelträd och uthus. Trädgården ligger fint och gränsar mot åkrar och ängar.

Välkommen in i hallen med stengolv, varma gröna väggar och en vacker halvtrappa i sten som tar dig till nästa nivå. Till höger ligger köket som byggdes om till sin dubbla storlek 1994 samtidigt som man satte in ett gediget Marbodalkök. Bakom köket finns separat wc och köksingång mot altanen. Vardagsrummet är ljust, har bra storlek, trägolv och takstuckatur i original. Innanför ligger kontor/sovrum med ingång till bankvalvet som är spår från den gamla banktiden.

Den varma gröna färgen i hallen fortsätter genom en bred trappa till ovanvåningen som möter dig med en underbar utsikt genom hallens fönster. En minde hall öppnar sig sedan till allrummet med kakelugn, trägolv och dubbeldörrar mot husets framsida. Ovanvåningen har tre stora sovrum och ett helkaklat badrum med marmorgolv, bubbelbad och två duschar. Vindsvåningen ger dig extra inredd bostadsyta med allrum och pigkammare. Källarvåningen har bra arbetsytor med tvättstuga, hobbyrum, pannrum och förråd.

Välkommen till ett unikt, omsorgsfullt och varmt hem med plats för den stora familjen eller företaget. Anmäl dig till visning på Mäklarhusets hemsida, vi ses!


Boarea/biarea
256/110 kvm
Driftkostnad
55 914 kr/år
Tomtarea
1 650 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2021-10-19

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Stationsvägen såldes av oss 2021-10-19. Se alla våra försäljningar i Sköllersta samt även på Stationsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.