Katrineholmsvägen 10

Katrineholmsvägen 10

Slutpris

1 650 000 kr


Åby— Norrköping

Katrineholmsvägen 10


Slutpris
1 650 000 kr

Åby— Norrköping

Nu ges möjligheten att förvärva denna inbjudande bostad belägen i mycket trivsamt område i Åby!

Här finner ni en välplanerad lägenhet om två rum och kök med inglasad balkong i välskött förening! Bostaden har genomgående moderna materialval och tack vare sin smarta planlösning är den både rymlig och har goda förvaringsmöjligheter.

Det inbjudande köket har gott om arbetsyta och här når man även lägenhetens inglasade balkong med grönskande utsikt. Vardagsrummet har fint ljusinsläpp och har plats för både soffgrupp och stort matbord - här finns goda möjligheter att samla både släkt och vänner!

Sovrummet är rymligt med fina golv och har nära anslutning till klädkammare. Bostadens badrum är nyligen renoverat och är således i toppskick. Här finner ni även tvättmaskin vilket underlättar ens vardag och leder lätt till att man får tid till annat!

I Brf Åbyhus bor ni i en välskött förening där både värme, vatten och basutbud-kabel tv ingår i månadsavgiften. Fina parkeringsmöjligheter finns dessutom till en låg kostnad om 125:- i månaden.

Varmt välkomna att boka visning!


Boarea
63 kvm
Avgift
4 557 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2021-09-26

Mäklarhuset Norrköping

Denna lägenhet på Katrineholmsvägen såldes av oss 2021-09-26. Se alla våra försäljningar i Åby samt även på Katrineholmsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.