Bangårdsvägen 32

Bangårdsvägen 32

Slutpris

3 150 000 kr


Finspång

Bangårdsvägen 32


Slutpris
3 150 000 kr

Finspång

Charmig och genuin villa anno 1929 på Bangårdsvägen 32!

Välkommen till Bangårdsvägen 32 i Finspång, där historiens charm och modern komfort förenas i ett hus som tar er tillbaka till 1920-talets gyllene era. Detta unika hem, med sina tidstypiska detaljer och rymliga ytor, är en pärla som erbjuder en härlig livsstil för er och er familj.

Med sina 149 kvm boarea och 58 kvm biarea erbjuder detta hus gott om utrymme för er att trivas och växa. Redan vid entrén möts ni av en känsla av rymd och ljus, med en öppen och ljus hall. Det stora öppna vardagsrummet välkomnar er med sina generösa ytor och en mysig braskamin. Detta vardagsrum kombineras elegant med en matsal, vilket skapar en inbjudande och social atmosfär för familjens sammankomster och middagar. På entréplanet finner ni även ett större sovrum, vilket ger er möjlighet att skapa er egen fristad av avkoppling och ro. Dessutom finns här ett duschrum och en praktisk tvättstuga, som gör vardagens göromål mer bekväma och effektiva.

På övre plan erbjuder huset ytterligare två charmiga sovrum och ännu ett duschrum, vilket gör detta hus perfekt för en växande familj eller för att ta emot gäster.

De tidstypiska 20-talsdetaljerna och de vackra snickerierna ger huset en unik karaktär och en känsla av historia och värdighet. Trägolven och andra autentiska detaljer ger er en atmosfär av genuinitet och gör att huset blir något alldeles extra.

Den lummiga och grönskande trädgården, som sträcker sig över hela 1 477 kvm, kommer att bli er egen oas av lugn och skönhet. Med flera äppelträd och buskar som ger er färska frukter och en mängd grönska att njuta av, är detta en trädgård där ni kan odla era egna minnen. På baksidan av trädgården finner ni en mysig altan, perfekt för avkoppling och underbara kvällar i solnedgången. Dessutom erbjuder husets läge vid sjön Skutbosjön en otrolig utsikt över vattnet och ger er möjlighet att njuta av naturens skönhet och aktiviteter som sjöfiske och båtliv.

Bangårdsvägen 32 i Finspång är mer än bara ett hus - det är ett hem som bär på historiens vingslag och samtidigt erbjuder modern bekvämlighet och komfort. Med sina tidstypiska detaljer, rymliga ytor och en trädgård som bjuder in till naturupplevelser, är detta en unik möjlighet att skapa ert drömboende.

Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning och upptäcka allt detta fantastiska hem har att erbjuda.

Välkommen hem!


Boarea/biarea
149/58 kvm
Driftkostnad
25 021 kr/år
Tomtarea
1 477 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-05-30

Mäklarhuset Norrköping

Denna villa på Bangårdsvägen såldes av oss 2023-05-30. Se alla våra försäljningar i Finspång samt även på Bangårdsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.