Igelkottsvägen 26F

Igelkottsvägen 26F


Dunderbacken— Finspång

Igelkottsvägen 26F



Dunderbacken— Finspång

Trevligt radhus i två plan på Igelkottsvägen 26F!

Välkommen till detta smidiga och praktiska radhus på Igelkottsvägen 26F!

Välplanerat boende om 105 + 22 kvm i två våningar i souterräng innehållande ett rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats. På entréplan finns även det praktiska köket samt duschrum med tvättmaskin. På nedre plan finner ni ett större sovrum, ett gäst-/sovrum, ett allrum, ett duschrum samt goda förvaringsutrymmen.

Utvändigt på baksidan hittar vi en generös altan i anslutning till en grönyta samt en balkong som nås från det större vardagsrummet på entréplan.

På Igelkottsvägen 26F bor ni i samfälligheten Dunderbacken som erbjuder bland annat en kvarterslokal att hyra utan kostnad för kalas och fester, en gemensam tvättstuga, lekplatser och grönområden. I samfällighetsavgiften om 1530 kr/mån ingår vatten, dagvatten, avloppsvatten, sophämtning, trädgårdsavfall, garageplats, tillgång till ”allmän” parkering i området och finansiering av nya taket.

Huset är beläget med närhet till skola, förskola, allmänna grönområden samt Viberga. Norrköping med dess utbud når man på cirka 30 minuter med bil!

Välkommen hem!


Boarea/biarea
105/22 kvm
Driftkostnad
42 140 kr/år
Tomtarea
180 kvm
Rum
5 rum (2-3 sovrum)
Såld
2023-03-31

Mäklarhuset Norrköping

Denna radhus på Igelkottsvägen såldes av oss 2023-03-31. Se alla våra försäljningar i Finspång samt även på Igelkottsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.