Ramstorpsvägen 38 och 40

Ramstorpsvägen 38 och 40


Ramstorp— Finspång

Ramstorpsvägen 38 och 40



Ramstorp— Finspång

Unik chans för dig med stora drömmar!

Välkommen till detta paradis i Ramstorp, strax utanför Finspång. Här bor ni i naturskön miljö med närhet till bekvämligheter i Finspång. Ramstorp erbjuder flera olika badsjöar, bär och svampskogar och ett rikt utbud för dig som uppskattar livet på landet.

Nu har ni möjligheten att förvärva två fastigheter (samtaxerade), Ramstorpsvägen 38 & 40 med vackert läge intill Bysjön. De två fastigheterna säljs gemensamt och består av en tidigare kombinerad skola/lärarbostad med anno från andra halvan av 1800-talet samt en skola från 1920. Här erbjuds du två sammanvuxna trädgårdar med gräns mot strandlinjen och vackra omgivningar. Totalt mäter tomtarealen 7565 m2 och består bland annat av fruktträd, buskar, gräsmatta och grusgångar.

Ramstorpsvägen 38, som byggdes år 1920 och har varit skola, har en stor del av originalkaraktären kvar och är i större behov av renovering. Ramstorpsvägen 40, med en historia som kombinerad skola och lärarbostad, fungerar numera som bostadshus och är renoverat i etapper sedan 1980-talet.


Ramstorpsvägen 40: Bostadshuset är charmigt och har fina detaljer med bland annat kakelugnar, generös takhöjd och stora rum. Huset rymmer upp till 5 sovrum, två vardagsrum, kök, två duschrum samt förvaringsutrymmen. Huset värms upp med bergvärme och har en praktisk matkällare. På fastigheten finns även en visthusbod med nyrenoverat tak ca 6 år gammalt. Från bostaden och trädgården är det vacker utsikt över omgivningarna med Bysjön som guldkorn! Tomten är om 5732 kvm och bostaden har en boarea om 228 kvm.

Ramstorpsvägen 38: Skolan är i stora delar kvar i sitt ursprungsutförande med undervisningssalar, sal för träslöjd, gymnastikhall m.m. Möjligheter att utveckla byggnaden efter eget önskemål eller bevara den i nuvarande utförande. Tomten mäter 1833 kvm.

Nästa ägare kan även välja att vidareförsälja en av fastigheterna om så önskas.

Båda fastigheterna säljs med friskrivningsklausul vilket innebär att du som köpare inte kan göra några framtida anspråk mot säljaren för fel i fastighet.

Unik chans, passa på att anmäla ditt intresse!


Boarea/biarea
228/12 kvm
Driftkostnad
56 561 kr/år
Tomtarea
7 565 kvm
Såld
2023-06-26

Mäklarhuset Norrköping

Denna villa på Ramstorpsvägen såldes av oss 2023-06-26. Se alla våra försäljningar i Finspång samt även på Ramstorpsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.