Skolgatan 7b / Gottfridsberg / Linköping

Trevlig trea i bra förening!

Slutpris
2 210 000 kr
Boarea
77 kvm
Avgift
2 585 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-12-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skolgatan såldes av oss 2019-12-03. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Skolgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gottfridsberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Skolgatan 7 B!
På andra våningen finner du den här välplanerade lägenheten om 77 kvm i populära Gottfridsberg. Lägenheten inrymmer bland annat två toalettutrymmen, varav det ena är helkaklat med duschhörna och golvvärme. Två stycken sovrum, ett stort vardagsrum med stavparkett och utgång till balkong samt ett trevligt kök med goda arbetsytor och modern utrustning.

Här bor du i en av Linköpings bästa föreningar, med låg belåning och med en månadskostnad på endast 2 585 kr inkl el, och dessutom finns parkeringsplats för 140 kr /mån. Kort avstånd till både Linköpings universitet och stadskärnan samt i direkt närhet till populära studentområden. I närområdet finns bland annat Gamla Linköping, motionsspår, matbutiker och restauranger.

Varmt välkommen på visning !

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.