Garvaregatan 28

Garvaregatan 28

Slutpris

2 700 000 kr


Centralt— Norrköping

Garvaregatan 28


Slutpris
2 700 000 kr

Centralt— Norrköping

Fin trerummare intill strömmen!

Snart har ni möjligheten att förvärva denna fina trea med bästa cityläge. Här bor ni en kort promenad från såväl Norrköpings resecentrum och stadens citykärna som restauranger, parker och livsmedelsbutiker.

Lägenheten är om tre rum och kök och är i genomgående fint skick. Här finner ni bland annat ett stort och modernt kök (renoverat år 2020) i mörk nyans. Påkostad bänkskiva i granit vilket utöver att skapa en lyxig känsla under matlagningen även är praktiskt då den tål hög värme och är extremt tålig. Köket är utrustat med alla bekvämligheter du kan önska och har plats för ett större middagsbord. I anslutning till köket finner ni lägenhetens rymliga vardagsrum med utgång till den mysiga inglasade balkongen. På balkongen finns plats för både loungemöbler som matgrupp! Fräscht duschrum (renoverat år 2016) med lyxig känsla och moderna färgval. Utöver detta finner ni två mysiga sovrum samt gott om förvaringsutrymmen i den stora hallen.

Stabil och populär förening med god ekonomi. I avgiften om 5443 kr ingår bredband, tv, värme. vatten och den fasta el-nätavgiften.

Garage finns att hyra i källaren. Till dessa är det separat kö.

Välkommen hem!


Boarea
88.5 kvm
Avgift
5 443 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 7 (Hiss finns)
Såld
2021-09-30

Mäklarhuset Norrköping

Denna lägenhet på Garvaregatan såldes av oss 2021-09-30. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Garvaregatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.