Albert Engströms gata 44

Albert Engströms gata 44


Klockaretorpet— Norrköping

Albert Engströms gata 44Klockaretorpet— Norrköping

Trevligt radhus i två plan i Klockaretorpet!

Varmt välkomna till detta fina radhus om 106 kvadratmeter med plats för hela familjen! Här bor ni bekvämt i ett boende som präglas av sociala sällskapsytor och mysiga rum, där öppningen vid kök och vardagsrum ger en fin anslutning gentemot varandra och bjuder in till sociala tillställningar. Huset består av idag av fyra rum och kök, varav 3 är sovrum. För den växande familjen eller familjen som önskar mer plats går det att göra ett extra sovrum vid vardagsrummet!

Husets planlösning är både välplanerad och praktisk i två plan. Under de senaste åren har huset fått samtliga ytskikt uppgraderade samt köket renoverades 2020, vilket bidrar till en mycket fräsch och modern känsla.

På fastighetens mysiga innergård/uteplats finns plats för ett altandäck under tak och ett spabad, där familj och vänner kan samlas sköna sommardagar!

Här på Albert Engströms gata 44 bor ni i lugn och ro med närhet till matbutiker, förskola och skola årskurs F-6 samt 7-9, lekplatser, motionsspår och med fina förbindelser till stadens centrum. Radhuset är beläget med bekvämt avstånd till E4:an som kan ta er både norr och söder ut. Vill ni ta er snabbt och smidigt till Linköping så går expressbussen med endast 8 minuters promenad från bostaden!

Välkommen hem!


Boarea
106 kvm
Driftkostnad
57 342 kr/år
Tomtarea
135 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-11-24

Mäklarhuset Norrköping

Denna radhus på Albert Engströms gata såldes av oss 2023-11-24. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Albert Engströms gata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad