Ekeborghsvägen 11

Ekeborghsvägen 11

Slutpris

2 250 000 kr


Pryssgården— Norrköping

Ekeborghsvägen 11


Slutpris
2 250 000 kr

Pryssgården— Norrköping

Hörnläge i populära Pryssgården!

Välkommen till Ekeborghsvägen 11 och detta charmiga hus med potential att bli ditt nästa drömhem! Fastigheten är friköpt och ansluten till fjärrvärmenätet, vilket ger både bekvämlighet och effektivitet i boendet.

Huset är fördelat på ett plan med en källare och är placerat på en uppväxt trädgård med hörnläge! På entréplanet finner du ett sovrum, ett kök med tillhörande matplats, ett allrum, en hall samt ett duschrum. I källaren finns en praktisk tvättstuga, ytterligare ett duschrum och ett förråd för extra förvaringsutrymme.

Förutom själva bostadshuset finns även ett garage med plats för en bil och möjlighet till förvaring.

Läget är optimalt för dig som önskar närhet till olika bekvämligheter såsom förskolor, grundskolor, livsmedelsbutiker, stadens puls och vackra promenadstråk.

Observera att fastigheten säljs med en friskrivningsklausul, vilket innebär att du som köpare inte har möjlighet att i framtiden rikta anspråk mot säljaren för eventuella dolda fel.


Boarea/biarea
58/35 kvm
Driftkostnad
37 381 kr/år
Tomtarea
717 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2024-06-04

Mäklarhuset Norrköping

Denna villa på Ekeborghsvägen såldes av oss 2024-06-04. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Ekeborghsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.