Gråbergsgatan 19

Gråbergsgatan 19

Slutpris

1 200 000 kr


Vilbergen— Norrköping

Gråbergsgatan 19


Slutpris
1 200 000 kr

Vilbergen— Norrköping

Trevlig och välplanerad två rum och kök i populära Brf Vilbergen!

Varmt välkommen till Gråbergsgatan 19 - en trevlig bostadsrätt om 64 kvm fördelat på två rum och kök i Vilbergen.

Trevlig och väldisponerad bostad med kvadratmetrarna på rätt ställe! Köket, som går i vita toner, erbjuder gott om förvaringsmöjligheter och arbetsytor för att tillaga goda middagar. I vardagsrummet har du inte bara plats för en soffgrupp, utan även naturlig matplats där nära och kära kan samlas. Via vardagsrummet når ni den inglasade balkongen som ligger i västerläge och ger sol på eftermiddag och kväll. Duschrummet som går i neutrala och stilrena färger och är i fint skick!

Bostaden är belägen i den populära och välskötta föreningen HSB Brf Vilbergen, där vatten, värme, fasta elnätsavgiften, fri tillgång till parkeringsplats, bredband 1000/1000 samt digitalt tv-paket Lagom via Telia ingår i den låga avgiften.

I föreningen finns det gott om gemensamma utrymmen som medlemmarna kan nyttja, exempelvis festlokalen Träffpunkten med plats för 120 personer, relaxavdelning med spabad, bastu, dusch, välutrustat gym med fri tillgång, mindre festlokaler, övernattningsrum, hobbylokal/snickarbod, boulebana med mera. Föreningen anordnar många gemensamma träffar för medlemmarna som exempelvis julgransplundring, tipspromenader och allsång.

Området har goda kommunikationsmöjligheter och fri parkering, vilket gör din vardag både smidig och stressfri. Med närheten till Vilbergens Centrum har du allt du behöver inom räckhåll. Dessutom lockar den natursköna Vrinnerviskogen till avkopplande promenader. Med 10 min på cykel så når du Norrköpings stadskärna med hela dess utbud.

Välkommen hem!


Boarea
64 kvm
Avgift
3 820 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-01-15

Mäklarhuset Norrköping

Denna lägenhet på Gråbergsgatan såldes av oss 2024-01-15. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Gråbergsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.