Hörngatan 16a

Hörngatan 16a

Slutpris

3 050 000 kr


Söder— Norrköping

Hörngatan 16a


Slutpris
3 050 000 kr

Söder— Norrköping

Stor 3:a med bästa cityläge!

Välkommen till denna fina 3:a belägen på Hörngatan 16A! Här hittar ni en stor och påkostad lägenhet med alla bekvämligheter du önskar.

Bostaden är om 108 kvm och rymmer stora sällskapsytor med plats för sociala tillställningar. Kök och vardagsrum är i öppen planlösning med stämningsfull belysning genom spotlights, här finns även tillgång till bostadens balkong med plats för kaffebord. Två sovrum varav master bedroom är utrustat med garderober och har en mysig och luftig känsla. Stort helkaklat bad/duschrum med golvvärme, bubbelbadkar, duschhörna och tvättdel. Vidare finns en välkomnande hall utrustad med en stor klädkammare där ni får plats med såväl ytterkläder som annan förvaring.

Lägenheten har genomgående parkettgolv från kährs i mörkare nyans, stämningsfull belysning via spotlights och ljust målade väggar.

Här bor ni med närhet till allt Norrköpings citykärna har att erbjuda. Gångavstånd till flertalet restauranger, tågstation och shopping

Månadsavgiften om 5526 kr inkluderar värme, vatten, hushållsel samt TV-kanalpaket Lagom, bredband och bredbandstelefoni via Telia.

Utöver detta har du tillgång till ett stort källarförråd.

Välkommen att kontakta mäklaren för mer information eller boka din visningstid!


Boarea
108 kvm
Avgift
5 526 kr/mån
Rum
3 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-01-27

Mäklarhuset Norrköping

Denna lägenhet på Hörngatan såldes av oss 2023-01-27. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Hörngatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.