Luntgatan 8d

Luntgatan 8d

Slutpris

1 695 000 kr


Centralt— Norrköping

Luntgatan 8d


Slutpris
1 695 000 kr

Centralt— Norrköping

Centralt belägen två:a med insynsskyddad balkong!

Välkommen upp till våning tre med hiss direkt till dörren. Lägenheten har en rymlig och funktionell planlösning med ljusa och moderna ytor i alla rum. Köket är konstruerat med smarta materialval vilket ger köket en trendig design. Det luftiga vardagsrummet erbjuder en mängd olika möbleringsalternativ och det omfångsrika burspråket ger ett naturligt ljust i vardagsrummet. Det helkaklade duschrummet sätter pricken över i:et, med sina ljusa materialval och moderna touch och ger hela lägenheten en renoverad helhet.

Riksbyggen BRF Norrköpingshus nr 28 är en välskött förening med god ekonomi. Föreningens vackra innergård, som tack vare dess grindar är privat och avskild och kan nyttjas av hela familjen för lek, sköna grillkvällar och häng. I månadsavgiften om 4 253 kr ingår värme, vatten, kabel-tv samt bredband.

Här bor ni ett stenkast från Skvallertorget och Norrköpings vackra industrilandskap. En kort promenad från bostaden når ni centrala Norrköping med ett levande uteliv och med vacker miljö och natur. Bostaden ligger centralt belägen i Norrköping, med närhet till grönskande Folkparken och sköna promenadstråk runt Åbackarna. I närheten finns också många affärer och butiker, samt restauranger, barer och uteställen.

Välkommen hem!


Boarea
61.5 kvm
Avgift
4 253 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2021-09-20

Mäklarhuset Norrköping

Denna lägenhet på Luntgatan såldes av oss 2021-09-20. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Luntgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.