Odaltorg 3

Odaltorg 3

Slutpris

1 450 000 kr


Öster— Norrköping

Odaltorg 3


Slutpris
1 450 000 kr

Öster— Norrköping

Kvadratsmart två:a med balkong i Oxelbergen!

Snart till salu!

Varmt välkomna till denna välplanerade och moderna minitvåa om 37,5 kvm med hiss och balkong på Odaltorg 3, precis vid Oxelbergsparken.

Här erbjuds den unika kombinationen av modernitet och charmiga 30-talsdetaljer i en kvadratsmart bostad med genomtänkt planlösning. Hela bostaden totalrenoverades 2018, vilket innebär att allting från topp till tå är i fint och modernt skick.

Bostaden har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket bjuder in till sociala tillställningar med vänner och familj. Den öppna ytan förlängs tack vare dess härliga balkong, där många sköna dagar och kvällar kan spenderas. Sovrummet är gemytligt och erbjuder förvaring i dess garderober. Duschrummet är fräscht och modernt och i hallen finns också en klädkammare med bra förvaringsmöjligheter.

BRF Odaltorget är en välskött förening med god ekonomi. I den låga avgiften om 2 336 kr ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband och bostadsrättsförsäkring.

Oxelbergen har vuxit fram som ett av Norrköpings mest populära områden och med promenadavstånd till stadens centrum samtidigt som grönområden är runt hörnet så förstår man varför! Här finns matbutiker, gym, konditori och fina promenadstråk genom Oxelbergparken och närhet till Norrköpings citykärna.

Välkommen hem!


Boarea
37.5 kvm
Avgift
2 336 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2022-02-10

Mäklarhuset Norrköping

Denna lägenhet på Odaltorg såldes av oss 2022-02-10. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Odaltorg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.