Reenstiernagatan 70

Reenstiernagatan 70

Slutpris

2 050 000 kr


Eneby— Norrköping

Reenstiernagatan 70


Slutpris
2 050 000 kr

Eneby— Norrköping

Rymligt på Reenstiernagatan 70!

Varmt välkomna till denna rymliga fyra om 97 kvadratmeter på populära Reenstiernagatan.

Här finner ni en ljus och fin gavelbostad med välplanerade ytor samt en stor inglasad balkong med uterumskänsla! Här bor ni på våning 2 av 3, med generösa ljusinsläpp och utan insyn. Bostaden rymmer tre sovrum varav två är försedda med skjutdörrsgarderober, ett stort och arbetsvänligt kök med plats för matbord, ett luftigt vardagsrum med fin fiskbensparkett i mörk nyans, här får ni får plats med både soffgrupp och matsalsbord. Bostaden rymmer även ett helkaklat badrum, en gästtoalett och en klädkammare.

BRF Sandstugan är en välskött förening med god ekonomi där värme, vatten, kabel-TV och fast abonnemangskostnad för el ingår i månadsavgiften. Föreningen har ett gym och en relaxavdelning medlemmarna kan nyttja mot en mindre kostnad.

Denna boststad på Reenstiernagatan ligger i lugna området i Eneby. Här finner ni bland annat Eneby centrum med närhet till matbutiker, apotek, bageri, pizzeria med mera. Från Eneby centrum har du goda kommunikationer i form av både spårvagn och buss.

Välkommen hem!


Boarea
97 kvm
Avgift
5 679 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-12-06

Mäklarhuset Norrköping

Denna lägenhet på Reenstiernagatan såldes av oss 2021-12-06. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Reenstiernagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.