Sandgatan 34

Sandgatan 34

Slutpris

2 095 000 kr


Centralt/Norr— Norrköping

Sandgatan 34


Slutpris
2 095 000 kr

Centralt/Norr— Norrköping

Ljust och modernt på Sandgatan 34!

Varmt välkommen till denna trevliga bostadsrätt på Sandgatan 34 på våning 5 med hiss och en balkong i bästa solläget! Med sina 71 kvadratmeter erbjuder den en harmonisk atmosfär med ljusa färger och moderna detaljer i varje rum och vrå.

Kliv in och möts av genomgående gavellägenhet med välplanerade rum och ytor. Det generösa vardagsrummet skapar möjligheter för flexibel möblering, och de två sovrummen ger den privata avskildhet du behöver. Balkongen blir din egen lilla oas för avkoppling och trevliga stunder med högt läge och skönt läge som ger sol hela dagen. Köket, som är praktiskt planerat, erbjuder gott om förvaring i dess skåp och luckor. Här kan du enkelt komponera goda middagar till nära och kära.

Läget är perfekt för dig som vill ha närhet till stadens puls samtidigt som du uppskattar lugnet som du finner ett stenkast ifrån, där du har Norrköpings vackra industrilandskap, lummiga Folkets park samt Motala Ström som närmsta granne. På Sandgatan 34 har du också nära till Linköpings Universitet och centrala gator som erbjuder restauranger, matbutiker, caféer med mera.

En enkel och bekväm vardag väntar på Sandgatan 34!
Välkommen hem!


Boarea
71 kvm
Avgift
3 785 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 (Hiss finns)
Såld
2024-07-18

Mäklarhuset Norrköping

Denna lägenhet på Sandgatan såldes av oss 2024-07-18. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Sandgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.