Torsten Fogelqvists gata 96

Torsten Fogelqvists gata 96

Slutpris

2 280 000 kr


Klockaretorpet— Norrköping

Torsten Fogelqvists gata 96


Slutpris
2 280 000 kr

Klockaretorpet— Norrköping

Kvadratsmart på Torsten Fogelqvists gata!

Varmt välkommen till detta trevliga radhus på Torsten Fogelqvists gata 96!

Detta kvadratsmarta radhus om 104 kvm och i två våningar är en bostad som passar både den mindre som den större familjen. Denna bostad ger dig möjligheten att sätta egen prägel utefter eget tycke och smak!

Här finns det två dusch- och badrum samt tre sovrum och möjlighet till två mindre sovrum till. Bostaden har också ett trevligt kök, med delvis öppen planlösning mot det ljusa och öppna vardagsrummet. Via vardagsrummet når du radhusets baksida, med en insynsskyddad och privat uteplats med bästa solläget. Solen visar sig här hela dagen, från morgon till kväll. Här kan du spendera sköna dagar och kvällar med dina nära och kära!

Detta radhus ligger i ett barn- och familjevänligt område med lekparker i närheten. Det är även tryggt och säkert för familjen då det är bilfria gårdar precis utanför och nära till förskolor och skolor. Här har du det perfekta huset för dig och familjen med goda kommunikationsmöjligheter med buss och spårvagn samt också närhet till grönområden och flera affärer.

Välkommen hem!


Boarea
104 kvm
Driftkostnad
36 688 kr/år
Tomtarea
130 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-04-15

Mäklarhuset Norrköping

Denna radhus på Torsten Fogelqvists gata såldes av oss 2021-04-15. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Torsten Fogelqvists gata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.