Trozelligatan 48

Trozelligatan 48

Slutpris

1 500 000 kr


Söder— Norrköping

Trozelligatan 48


Slutpris
1 500 000 kr

Söder— Norrköping

Lummiga Söder!

Varmt välkomna till Trozelligatan 48 och denna trevliga 2:a!

Här bor ni en halv trappa upp med ett härligt ljusinsläpp i hela lägenheten. Med öppen planlösning och fina ursprungsdetaljer i form av ett välbevarat trägolv och en dubbeldörr mellan vardagsrum och sovrum möts här gammalt och nytt på bästa vis.

Tar vi ett steg in i köket finner vi en ljus och tidlös design med moderna vitvaror och fin köksinredning. Duschrummet följer den röda tråden där ni finner ljusa samt välvårdade ytor. Här finner ni även ett stort och luftigt sovrum med skjutdörrsgarderober och fina trägolv.

Här bor du centralt, men ändå med lugnt och behagligt läge nära parker, motionsspår och närlivsbutiker. Goda kommunikationer och gångavstånd till city.

Bostadsrättsföreningen Brf Holmstad II är en välskött förening med god ekonomi samt en låg avgift. I månadsavgiften ingår värme, vatten samt bredband Telia 100 mbit/s.

Välkommen att boka din visningstid!


Boarea
59 kvm
Avgift
3 180 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2022-08-01

Mäklarhuset Norrköping

Denna lägenhet på Trozelligatan såldes av oss 2022-08-01. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Trozelligatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.