Von Leesengatan 5B

Von Leesengatan 5B

Slutpris

1 600 000 kr


Söder— Norrköping

Von Leesengatan 5B


Slutpris
1 600 000 kr

Söder— Norrköping

Fantastisk färgklick på populära söder!

Varmt välkommen till denna fantastiska färgklick om 51 kvm på populära söder i Norrköping.

Bostaden har genomgående ljusa och färgglada ytskikt med vackert ljust trägolv i hela bostaden. Lägenheten om 51 kvm, fördelat på två rum och kök, upplevs hemtrevlig och ombonad där varje rum och vrå bjuder in till ett enkelt och bekvämt liv. Köket som är nyrenoverat 2020 har en vacker blågrön nyans och är utrustat med allt som behövs för att tillaga en god middag. Det gemytliga sovrummet i rosa toner leder dig ut till den fina balkongen som vetter mot öster och erbjuder dig morgonsol. Vardagsrummet är rymligt, där både en soffgrupp samt matgrupp kan få plats för att ha trevliga tillställningar i nära och käras sällskap. Duschrummet, som är renoverat 2017 har en modernt touch med grått klinkergolv och vitt kakel.

HSB Brf Statsrådet är en stabil och trygg förening med god ekonomi. I föreningen finns en trevligt grönskande innergård som medlemmarna får ta del av samt bastu med relaxavdelning, en samlingslokal med pentry för kalas och fest samt ett hobbyrum för den händiga eller pyssliga.

Von Leesengatan 5B ligger i en populär statsdel i Norrköping med närhet till grönskande parker och Norrköpings citykärna som erbjuder restauranger, caféer, butiker och affärer.

Varmt välkommen hem!


Boarea
51 kvm
Avgift
4 152 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2022-05-11

Mäklarhuset Norrköping

Denna lägenhet på Von Leesengatan såldes av oss 2022-05-11. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Von Leesengatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.