Brantebråttvägen 19

Brantebråttvägen 19

Slutpris

2 000 000 kr


Göten— Skärblacka— Norrköping

Brantebråttvägen 19


Slutpris
2 000 000 kr

Göten— Skärblacka— Norrköping

Nyrenoverat enplanshus i idylliska Göten, Grensholm!

Välkommen till detta fantastiska enplanshus med modern och permanent boendestandard som gör det till det perfekta hemmet för dig och din familj. Med en yta om 73 kvm, fördelat på tre rum och kök på ett enda plan och omsorgsfullt utformad interiör, kommer du snabbt att känna dig hemma i denna idylliska miljö i Göten!

Stig in i det ljusa och luftiga vardagsrummet där köket elegant smälter samman i en öppen planlösning mot det luftiga vardagsrummet. Det fina gröna Marbodalköket, nyligen totalrenoverat år 2023, är inte bara funktionellt utan även en visuell fröjd. Här kan du njuta av tillaga goda middagar till nära och kära samtidigt som du får ta del av deras umgänge. I vardagsrummet finns också en braskamin, för värme och extra mysfaktor.

Det nyrenoverade helkaklade duschrummet (2023) är i fräscht och modernt i sobra färger och toner. Här finns också en praktisk tvättmaskin för att göra vardagen ännu enklare.

Husets två sovrum erbjuder en fridfull plats för vila och återhämtning. Ljusa färger och lyxig heltäckningsmatta i båda rummen skapar en harmonisk atmosfär för god nattsömn.

För extra utrymme och flexibilitet för gäster, nära och kära finns en komplementsbyggnad med ett generöst allrum med kök och ett extra sovrum. Även förråd

Här på Brantebråttsvägen 19 bor ni tätt intill sjön Roxen, där ni kan avnjuta de fina promenadstråken. Utöver närheten till lugnet har ni samtidigt en effektiv anslutning till både Norrköping och Linköping.
Fastigheten är en del av Götens samfällighetsförening, som sköter vägar och gemensamma ytor i området, såsom badplats, bastu vid vattnet, fotbollsplan och utegym. Ni får dessutom möjlighet till båtplats.

Ta chansen att äga en plats där varje dag blir en semester och där naturens lugn omfamnar dig.

Välkommen hem!


Boarea
73 kvm
Driftkostnad
21 400 kr/år
Tomtarea
2 047 kvm
Rum
3 rum (2-4 sovrum)
Såld
2024-01-25

Mäklarhuset Norrköping

Denna villa på Brantebråttvägen såldes av oss 2024-01-25. Se alla våra försäljningar i Skärblacka samt även på Brantebråttvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.