Vånga Grindstugan 2

Vånga Grindstugan 2

Slutpris

4 087 000 kr


Skärblacka— Norrköping

Vånga Grindstugan 2


Slutpris
4 087 000 kr

Skärblacka— Norrköping

Första av sin sort, Valkyria +.

Första huset från Vångavillan uppfört av Gren & Ros Bygg, hustypen Valkyria + på 124 kvm med panoramarum och indragen farstu för att maximera kontakten med naturen. Invändigt utformad och utrustad för praktisk komfort och detaljer utöver det vanliga. Planlösning med ljust intryck och naturliga och sköna övergångar mellan praktiska ytor och platser för livskvalité och umgänge.

Första intrycket vid ankomsten skapas av husets yttre stil och karaktär, huset är uppfört med en extra tjock och bred limträpanel som skvallrar om tyngd och stabilitet. Panelen är målad med Tjärbrunoljelasyr som skyddar och framhäver träets vackra och naturliga utseende. För att framhäva konturerna har sedan knutar, foder och övriga snickerier målats vita. Exteriören är vald för att erhålla ett naturnära hus som passar i sin miljö året runt.

Farstu är utformad för att erbjuda en praktisk yta innan man kommer in i själva huset och är tillräckligt stor för att inhysa ett par sittplatser där man kan avnjuta morgonkaffet i solen eller en svalare plats på eftermiddagen i skydd av skuggan. Farstugolv i miljövänlig Organowood.

Vid första stegen in huset möts man av en praktisk hall med klinkergolv där det finns gott om plats för både avgängning sittyta och ev garderob. Hallen tar dig direkt till köket, badrummet, huvudsovrummet och är praktiskt nära till tvättstugan om så behövs.

Huvudsovrummet sitter vägg i väg med badrummet. Sovrummet har en fondvägg i trä för att ge en naturlig varm och lummig känsla. Väggmonterade lampor finns redan redo på plats. Huset har även ett extra sovrum/kontor med en praktisk inbyggd garderob med garderobsinredning i modulbaserat system från Lundbergs.

Badrummet om nästan hela 8 kvm är frikostigt utrustat med både klinkers på vägg och golv. Badrummet har sedan ett högskåp, kommod samt två stycken handukstorkar. Rak fast duschvägg Bläk New York från Hietakari. Tvättställsblandare och takduschsett från Gustavsberg, Estetic Matt Svart.

Huset har ett enhetligt genomgående hög standard, golv i enstavig svagt vitlaserad ekparkett som sträcker sig hela vägen från hallen in i det härliga panoramarummet. Massiva innerdörrar från SweDoor, Compact med dörrhandtag från Beslagdesign, Helix, rostfri look. Fönsterbänkar i massiv ek, vitpiggmenterade och lackade. Redan från hallen/köket kan man skymta panoramarummet genom den belysta inglasade skiljedörren/skiljeväggen och sedan ut hela vägen på baksidan och naturen.

Från köket som är placerat i mitten av huset har man god översyn både till vardagsytor och till entrén. Köket är ett Marbodalkök med färgen Tall och lucktypen Fagerö från nya serien Jordnära. Köket är utrustat med vitvaror från Siemens (Black Steel), köksfläkt från Fjärråskupan Modul 80 i rostfritt utförande och en diskmaskin från Asco. Bänkskiva i laminat med uppvik i laminat och klinkers på vägg.

När man kommit igenom köket öppnar planlösningen upp sig. Till vänster bakom köksväggen finns möjlighet för ett tv-rum med närhet till husets hjärta, frukost/matbord till höger om glasväggen och en fin bred och ljus passage till husets kronjuvel panoramarummet på hela 34 kvm.

Panoramarummet – husets kronjuvel och möjligheternas rum. Detta rum är utformat för att ge maximal känsla av frihet och närhet till naturen i söderläge. Här finns plats för både matsal och umgängesrum utöver det vanliga. Rummet har totalt fyra stycken glaspartier varav två är öppningsbara – känn dig som ute i det fria! Detta fungerar även som avskild plats för avkoppling där du kan finna ro. Välkommen till Valkyra!


Boarea
124 kvm
Driftkostnad
30 500 kr/år
Tomtarea
2 215 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2021-02-28

Mäklarhuset Norrköping

Denna villa på Vånga Grindstugan såldes av oss 2021-02-28. Se alla våra försäljningar i Skärblacka samt även på Vånga Grindstugan.

Boka värdering
Björn Borg, ansvarig mäklare i Norrköping

Björn Borg

Ansvarig mäklare
Rebecka Liljegren, assistent i Norrköping

Rebecka Liljegren

Assistent

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.