Ringeby Åttingshagen 1

Ringeby Åttingshagen 1


Söderköping

Ringeby Åttingshagen 1Söderköping

Mindre gårdsfastighet med bra läge!

Nu har ni chansen att förvärva en mindre gårdsfastighet med bra läge ca 15-30 minuter från Norrköping, Linköping och Söderköping.

Fastigheten omfattar ca 5 hektar mark varav åkermark ca 3 ha, betesmark ca 1 ha, och övrig mark ca 1 ha. Fastigheten är bebyggd med ett bostadshus, en drängstuga samt en lada.

Bostadshuset är om 1,5 plan med delvis öppet bjälklag. Här ryms idag ett kök, ett duschrum, ett vardagsrum, ett sovrum, en hall och tvättstuga samt en övervåningen i öppen planlösning med möjlighet att uppföra fler sovrum. Önskar du mer golvyta kan övre plan återställas. Huset värms upp via en luft/vattenvärmepump och har även en braskamin. För den som önskar finns möjlighet att ansluta en vedspis till värmesystemet. Huset har delvis renoverats med bland annat nytt tak år 2006, ny & tilläggsisolerad fasad år 2007, samt värmesystem år 2007 (för mer renoveringar se under byggnadsinformation).

Lada och drängstuga med äldre och eftersatt standard.

Perfekt möjlighet för er som önskar utveckla ert eget paradis med möjligheter till hemmabruk av mark och djur.


Fastigheten säljs med friskrivningsklausul vilket innebär att du som köpare inte har någon möjlighet att i framtiden rikta anspråk mot säljaren för fel eller brister i fastigheten.

Välkommen att kontakta mäklaren för att boka din visningstid eller få mer information.


Boarea
97 kvm
Driftkostnad
30 000 kr/år
Tomtarea
4.7816 ha
Rum
3 rum (1 sovrum)
Fastigh.bet
SÖDERKÖPING HUSBY-KULLERSTAD 4:1
Objekttyp
Gård
Såld
2023-11-07

Mäklarhuset Norrköping

Denna gård på Ringeby Åttingshagen såldes av oss 2023-11-07. Se alla våra försäljningar i Söderköping samt även på Ringeby Åttingshagen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad