Gamla landsvägen 114

Gamla landsvägen 114

Slutpris

4 380 000 kr


Svärtinge— Norrköping

Gamla landsvägen 114


Slutpris
4 380 000 kr

Svärtinge— Norrköping

Välplanerad villa med stor hörntomt i den övre delen av Svärtinge!

Välkommen till denna välplanerade och tilltalande villa om 114 + 114 kvm, fördelat på 6 rum och kök, med ett naturskönt läge i den övre delen av Svärtinge.

På en rymlig hörntomt om 2 794 kvm finner ni denna trevliga enplansvilla med källare. Här är naturen er närmsta granne med en grönskande trädgård med en pool och ett stort altandäck som kan nyttjas under sommarens alla sköna dagar.

Husets alla rum som är fördelade i två plan är praktiskt planerade och rymmer den lilla som stora familjen. Här får ni den bästa kombinationen av sociala ytor och privata rum.

På entréplan har ni husets hjärta - det stora vardagsrummet med öppen spis som ger plats för en stor matgrupp samt soffgrupp. Här kan både familj och vänner samlas. Här finns även tre gemytliga sovrum samt husets kök som har gott om bänkytor och förvaringsmöjligheter. Källarplanet är perfekt anpassat för umgänge, med den rymliga gillestugan för mysiga filmkvällar, ett stort biljardrum och en fräsch relaxavdelning med bastu och bubbelbadkar.

Svärtinge ligger mellan Norrköping och Finspång - perfekt för den som inte vill välja mellan naturnära och stadsnära. I Svärtinge bor du nära till förskola, skola, den nybyggda idrottsanläggningen och mataffär. Och bara fem minuter från Svärtinge ligger Ingelsta köpcentrum med ett stort utbud av butiker och restauranger.

Välkommen hem!


Boarea/biarea
114/114 kvm
Driftkostnad
43 221 kr/år
Tomtarea
2 794 kvm
Rum
6 rum (3-5 sovrum)
Såld
2022-07-14

Mäklarhuset Norrköping

Denna villa på Gamla landsvägen såldes av oss 2022-07-14. Se alla våra försäljningar i Svärtinge samt även på Gamla landsvägen.

Boka värdering
Tobias Backman, assisterande mäklare i Norrköping

Tobias Backman

Assisterande mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.