Ryssnäsvägen 31 C

Ryssnäsvägen 31 C


Svärtinge— Norrköping

Ryssnäsvägen 31 C



Svärtinge— Norrköping

Modernt bostadsrättsradhus i två plan i Svärtinge Skogsbacke!

SNART TILL SALU!

Varmt välkommen till detta moderna kedjehus i Svärtinge Skogsbacke!

BRF Skogsparken i Svärtinge färdigställdes 2019 och består av 18 välplanerade bostäder i form av kedjehus. Bostaden är 114 kvm, fördelat på 5 rum och kök, på två plan.

På bottenvåningen finns ett modernt och öppet kök med öppen planlösning mot matplatsen och vardagsrummet. Via vardagsrummet når ni bostadens trädgård och altan, där många sköna dagar och kvällar kan spenderas i bästa solläge. På nedre plan finns också ett större duschrum med tvättstuga och en klädkammare med goda förvaringsmöjligheter. På övre plan finns tre sovrum och ett allrum samt ett badrum med både badkar och dusch. På Ryssnäsvägen 31C finns även tillgång till en carport samt förråd precis intill bostaden.

I det vackra naturområdet kring sjön Glan i Svärtinge finns sköna promenadstråk och närhet till både skog, natur och bad i sjön. Intill området ligger den nybyggda skolan Svärtinge skogsbacke med klasser från F-6 och närhet till kommunikationer. Det byggs även en förskola ett stenkast bort och är planerd att färdigställas till sommaren 2022. I Svärtinge finns bland annat flertalet förskolor, skola, närbutik, café och idrottsplats. Med bil tar man sig till Norrköpings utbud av restauranger, butiker och uteliv på ca 15 minuter. Bra kommunikationer finns till Finspång och E4:an, både med bil och kollektivtrafik

Välkommen hem!


Boarea
115 kvm
Avgift
4 785 kr/mån
Rum
5 rum
Såld
2022-04-08

Mäklarhuset Norrköping

Denna lägenhet på Ryssnäsvägen såldes av oss 2022-04-08. Se alla våra försäljningar i Svärtinge samt även på Ryssnäsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.