Färjestaden 6

Färjestaden 6

Slutpris

2 340 000 kr


Vikbolandet— Norrköping

Färjestaden 6


Slutpris
2 340 000 kr

Vikbolandet— Norrköping

Sommaridyll vid vackra Bråviken

Nu presenterar vi en riktig sommaridyll på Vikbolandet med magnifik utsikt över Bråviken. Här väntar ett vinterbonat fritidshus med anor från tidigt 1900-tal på sin nästa ägare. Ett perfekt boende för er som söker en fristad från stadens hektiska tempo. Invändigt finner ni charmiga och rustika inslag så som vedspis, kakelugn och trägolv i kombination med mer modern utrustning och komfort. Under åren har huset genomgått en del välavvägda renoveringar och upprustningar.

På fastighetens två uteplatser kan du njuta av lugnet och den underbara grönskande naturen. Här kan du koppla av, njuta av frisk luft och omge dig med trädgårdsarbete, lek och utomhusaktiviteter.

Smidigt avstånd från Norrköping (30 min), Linköping (1 timme) och Stockholm (2 timmar) då det går att ta bilfärja över Bråviken via Skenäsleden. Färjan går mellan Säter på väg 891 och Skenäs och tar ca 6 minuter från väg 891. Dessutom har ni Mauritzbergs sagolika slott med restauranger, golfbana, kapell och ett sagolikt hotell endast 7 minuter ifrån er gröna plats.

Fastigheten kommer att försäljas med friskrivningsklausul avseende säljarens ansvar för sk. dolda fel

Varmt välkommen på visning!


Boarea
59 kvm
Driftkostnad
5 494 kr/år
Tomtarea
1 393 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2023-07-03

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.