Badvägen 2B

Badvägen 2B

Slutpris

5 975 000 kr


Täppet - Åhus— Kristianstad

Badvägen 2B


Slutpris
5 975 000 kr

Täppet - Åhus— Kristianstad

Exklusivt boende i toppklass vid Åhus strand!

Drömboende i Åhus Brygga! På bästa läge vid stranden och med utsikt mot havet har du nu möjlighet att förvärva ditt nya hem.
Stilren och smakfull 3:a i lyxig utformning som är något utöver det vanliga. Genomgående exklusiva material som andas kvalitét. Stor balkong/uteplats löper längs hela lägenheten. Här njuter du av sköna stunder med magisk utsikt. Husen har vacker exteriör med den varma tonen från cederträ.
Med fingertoppskänsla är lägenheten ljust och luftigt inredd. Fönster från golv till tak skapar fin rymd och ljusinsläpp med vacker vy mot havet.
Halvöppen planlösning mellan vardagsrum och kök ger fin kontakt och umgängesyta. Modernt och läckert kök med inbjudande matplats. Två sovrum varav det större med full havsutsikt och utgång till balkong. Fräscht helkaklat badrum. Allt i lägenheten är i nyskick! Lägenheten nås med hiss direkt från garaget i källarplan.
Några steg iväg når du Åhus vita strand, njut av friheten och möjligheten av att kunna ta ett morgondopp från stranden eller till att nyttja lägenheternas gemensamma spa-bad, solterass, badhytt och relaxavdelning.

Ett lyxigt boende för dig som värdesätter kvalitét i smakfull utformning med närhet till havet, naturen och Åhus utbud som erbjuds såväl sommar som vinter.


Boarea
70.5 kvm
Avgift
2 884 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2022-06-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.