Andra Tvärgatan 11 / Klitterbyn / Ängelholm

Stuga i vackra Klitterbyn!

Slutpris
1 800 000 kr
Boarea
45 kvm
Avgift
1 527 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Såld
2019-10-25
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Andra Tvärgatan såldes av oss 2019-10-25. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Andra Tvärgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Klitterbyn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Återigen har vi fått förtroendet att förmedla en stuga i vackra Klitterbyn. En liten skyddad oas i vackra Nordvästra Skåne. Stugan är placerad på gatan näst närmast havet och det finns möjlighet att bygga till med uterum för den som önskar. Uteplats med rymligt trädäck och grönområde framför. Här finns gott om plats för alla nära och kära med ett loft med invändig trappa från köket. Klitterbyn är precis så pittoreskt som det låter med charmiga skånelängor, med sin närhet till den underbara stranden och till Ängelholms centrum där du hittar det mesta så som affärer, restauranger och bra kommunikationsmöjligheter men även närhet till skog och natur.

Avgifterna är låga och föreningen är obelånad. En stuga med ett helt unikt enskilt läge, men ändå mitt i Klitterbyn. Det passar dig som vill ha ett fritidshus (eller pemanentboende) i en lugn och harmonisk miljö. En stuga i Klitterbyn är en investering i livskvalité. Missa inte denna pärla!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Havsbaden

Havsbaden är ett område med omedelbar närhet till strand och hav. Här kan man njuta av en rofylld natur med närhet till både stadens centrum och till vattnet.

Området

Här finns Klitterhus med hotell, restaurang och konferens precis vid havet med bra parkeringsmöjligheter. Havsbadstjollan, - känd för kanske Ängelholms godaste pizzor, har blivit en populär mötespunkt i Havsbaden. Närhet till småbåtshamnen och Hamnkrogen med vackra vyer. Gångavstånd till Råbocka Camping med restaurang, kiosk och minigolfbanor. Områden i Havsbaden är t ex: Klitterbyn, Råbocka och Parallelltrapetsen.

Fritid

Fina sommardagar/kvällar avnjuter man som bäst på stranden. Tennis och padelanläggning med flera utomhusbanor finns för den hurtige sommartid. I närheten ligger småbåtshamnen för den båtintresserade.

Kommunikation

Ängelholm/Helsingborgs flygplats inom 15 min bilväg med både inrikes- och internationella flyg. Nära till Ängelholms station med goda tåg- och buss kommunikationer eller E6:an som går i utkanten av staden.

Familjeliv

Barnvänligt, havsnära men ändå med bekvämt avstånd till lagom stora staden. Montessoriförskola finns i området.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.