Brisgatan 2b

Brisgatan 2b

Slutpris

2 450 000 kr


Nya Kungsgården— Ängelholm

Brisgatan 2b


Slutpris
2 450 000 kr

Nya Kungsgården— Ängelholm

104,5m² om 4 rum & ett uterum där du förlänger din sommar!

Äntligen! Nu ges möjlighet att förvärva en bostad om 104,5kvm på omtyckta Brisgatan. I denna bostad njuter du inte bara av 4 rum och kök utan också av ett härligt uterum där du kan tillbringa våren, sommaren och till och med hösten tillsammans med vänner eller familj, ja alla får plats tack vare den generösa storleken. Från uterummet når du dessutom ett härligt trädäck där du kan sätta dig i kvällssolen. Baksidan bjuder även på en insynsskyddad trädgårdstomt med gräsmatta och odlingsboxar för bär- perfekt för midsommarbaket. Här finns också ett stort förråd där du kan förvara cykel, trädgårdsredskap, utemöbler eller annat.

Invändigt möts du av ett vitt stilrent kök med god förvaring, arbetsyta och yta till matlagning/bakning. Här kan mästerkocken jobba medan sällskapet bekvämt sitter vid matplatsen i köket. Från köket finns dörr ut till en stensatt uteplats där du kan avnjuta morgonkaffet i solen. Det är en speciell känsla att kunna kliva från köket ut i morgonsolen och ladda batterierna innan man tar sig vidare till jobbet.
Vardagsrummet ger plats till det större sällskapet men också till både soffgrupp och matsalsmöblerna. Från vardagsrummet nås uterummet genom dubbeldörrar. På entréplan finns förvaring under trappan samt ett fräscht helkaklat badrum (2017) i mörk och ljus kulör.

På ovanvåningen finner du tre sovrum samtliga i generös storlek och möjlighet till förvaring. Master sovrummet har egen klädkammare som med lätthet kan göras om till en stilren walk-in-closet. Extra klädkammare finns också framför trappan. Badrum med våtrumsmatta på golv/vägg och tvättmaskin samt torktumlare nås höger om trappan.
Till bostaden hör även ett garage där du bekvämt kör in bilen, parkering finns också i nära anslutning till bostaden.

Tveka inte att anmäla ert intresse redan nu för att inte missa denna pärla. Välkomna att höra av er till fastighetsmäklare Maja Ljeljak för mer info!


Boarea
104.5 kvm
Avgift
7 959 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-05-18

Mäklarhuset Ängelholm

Denna parhus på Brisgatan såldes av oss 2021-05-18. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Brisgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.