Irisgatan 6b

Irisgatan 6b


Roslunda— Ängelholm

Irisgatan 6bRoslunda— Ängelholm

Ljust och inbjudande radhus

På riktigt bra läge i området presenterar vi detta detta välplanerade bostadsrättsradhus med bara en granne och gröning intill. Här erbjuds ett ljust och inbjudande boende där det bara är att flytta in.

Nuvarande ägare har färgsatt med en oerhört fin känsla - bostaden är ljus och trivsam som ger en harmonisk känsla. Entréplan bjuder på stort vardagsrum med utgång till mysig uteplats med trädäck, ljust fint kök med tvättstuga i anslutning och badrum. På övre plan har man tre sovrum och badrum med badkar. Förråd finns i anslutning till huset.

Välkommen till ett jättefint radhus på ett riktigt bra läge i en omtyckt förening. Här är bostaden för er som vill ha ett bekvämt, lättskött och praktiskt boende med närhet till centrum. Ett genomgående fräscht och fint radhus i ett mycket omtyckt barnvänligt område. Med ett oerhört bra och fritt läge i området ligger denna fina bostad som erbjuder huskänsla men ändå ett lättskött boende. Garage ingår i avgiften.

På populära och barnvänliga Roslunda bor man i ett lugnt och härligt område med närhet till skola, vårdcentral, flertalet lekplatser och grönområden.Här bor du med gångavstånd till förskola, skolor, centrala Ängelholm och Hembygdsparken. Ett lugnt och trevligt område, men alldeles nära allt.

Varmt välkommen att anmäla er till visning!


Boarea
121 kvm
Avgift
9 056 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-11-06

Mäklarhuset Ängelholm

Denna radhus på Irisgatan såldes av oss 2023-11-06. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Irisgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad