Klitterbygatan 25 / Ängelholm

Trevlig bostadsrättsstuga i populära Klitterbyn

Slutpris
1 960 000 kr
Boarea
45 kvm
Avgift
1 527 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Såld
2019-09-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Klitterbygatan såldes av oss 2019-09-04. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Klitterbygatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Klitterbygatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har vi nöjet att presentera denna välplanerad stuga i omtyckta Klitterbyn. Bostaden är disponerad på 45 kvadratmeter och har allt du behöver. Belägen med gångavstånd till Skäldervikens långa strand, omgärdat av skog, djurlivet in på knuten, svamp- och bärplockning, cykel, promenad och motionsslingor. Perfekt läge för att kunna njuta av tillvaron.

Stugan rymmer hall, badrum, kök med matplats, vardagsrum och sovrum samt trädäck i väst på nedervåningen. Sovrum på ovanvåningen.

Missa inte detta unika tillfälle!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Havsbaden

Havsbaden är ett område med omedelbar närhet till strand och hav. Här kan man njuta av en rofylld natur med närhet till både stadens centrum och till vattnet.

Området

Här finns Klitterhus med hotell, restaurang och konferens precis vid havet med bra parkeringsmöjligheter. Havsbadstjollan, - känd för kanske Ängelholms godaste pizzor, har blivit en populär mötespunkt i Havsbaden. Närhet till småbåtshamnen och Hamnkrogen med vackra vyer. Gångavstånd till Råbocka Camping med restaurang, kiosk och minigolfbanor. Områden i Havsbaden är t ex: Klitterbyn, Råbocka och Parallelltrapetsen.

Fritid

Fina sommardagar/kvällar avnjuter man som bäst på stranden. Tennis och padelanläggning med flera utomhusbanor finns för den hurtige sommartid. I närheten ligger småbåtshamnen för den båtintresserade.

Kommunikation

Ängelholm/Helsingborgs flygplats inom 15 min bilväg med både inrikes- och internationella flyg. Nära till Ängelholms station med goda tåg- och buss kommunikationer eller E6:an som går i utkanten av staden.

Familjeliv

Barnvänligt, havsnära men ändå med bekvämt avstånd till lagom stora staden. Montessoriförskola finns i området.

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.