Liljegatan 28

Liljegatan 28


Bäckadal— Ängelholm

Liljegatan 28Bäckadal— Ängelholm

Trevlig bostad med uterum och trädgårdstäppa!

Ni är många som väntat och nu äntligen är det dags för visning.
Nu är det dags för nästa familj att njuta av denna ljusa och hemtrevliga bostadsrätt med hörnläge i barnvänliga området Bäckadal!

Stort kök med matplats, vardagsrum med utgång till uterum, två sovrum, två badrum, förråd och trädgård. Bostaden är välplanerad med sociala ytor i entréplan och sovrummen en trappa upp. Trädgården på baksidan angränsar till grönområde och lekplats, här erbjuds både en mindre gräsmatta, trädäck och ett härligt rymligt uterum som fungerar som ett extra rum under vår, sommar och höst.

Här kan man bo med lite "villakänsla" och ändå ha det lättskötta och enkla med en bostadsrätt. En mycket trevlig och hemtrevlig bostad som är lätt att tycka om och trivas i! Som boende på Bäckadal har du nära till all tänkbar service i form av barnomsorg och skola samt livsmedelsbutiker. Ängelholm centrum når man på några få minuters promenad eller cykeltur.

Låter det intressant?! Varmt välkommen att boka in er på visning!


Boarea
91 kvm
Avgift
7 374 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2023-11-24

Mäklarhuset Ängelholm

Denna lägenhet på Liljegatan såldes av oss 2023-11-24. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Liljegatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad