Lingvägen 3 / Skälderviken / Ängelholm

50-tals hus i Skälderviken

Slutpris
3 000 000 kr
Boarea/biarea
95/46 kvm
Driftkostnad
39 165 kr/år
Totalareal
963 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2018-11-08
Bostaden är såld!

Denna villa på lingvägen såldes av oss 2018-11-08. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på lingvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skälderviken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen är det du som får bestämma; bevara, ta fram brädgolv, renovera eller gå loss med färg och tapet. Det finns mycket att göra och drömma om i det här 50-talshuset på Lingvägen i Skälderviken som nu ska byta ägare, men det är du som bestämmer. Boendemiljön är mycket trivsam, huset är gediget byggt 1956 och här finns trevliga sällskapsytor, fyra sovrum och en insynsskyddad trädgård.

Här bor man på ett härligt läge med närhet till Errarps skola, förskolor och livsmedelsaffär bara runt knuten. Skälderviken är ett område med otroligt vackra omgivningar samt närhet till hav, bad och strand men även skog. Här finns vackra promenadstråk för den som önskar.

Ett hemtrevligt boende helt enkelt. Upplev känslan på visningarna 25 oktober och 5 november. Varmt välkommen att boka in er på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.