Skärgårdsstigen 10

Skärgårdsstigen 10


Utvälinge— Ängelholm— Helsingborg

Skärgårdsstigen 10Utvälinge— Ängelholm— Helsingborg

Charmig stuga med havsnära läge!

Fritidshus beläget havsnära i Utvälinge. Bostaden erbjuder uterum, allrum med öppet mot kök, badrum och två sovrum. Kök från Ballingslöv är renoverat 2015, utrustat med kombinerad kyl/frys. ugn med häll, micro och stenbänkskiva. Kamin finns i allrummet. Nya golv och el 2015. Badrum med dusch, wc, vask och tvättmaskin.

Ett mysigt boende där man mer än gärna tillbringar såväl helger som hela semestrar. Eller varför inte åretruntboende?

Här bor man i en idyll som måste upplevas på plats! Från huset går du på några minuter till Sandön och havet för ett dopp eller till Vege å för att fiska. Ängelholm som närmsta stad ligger bara 10 minuter bort med bil och en upplyst cykelstig leder in till stan. Utvälinge har ett fantastiskt läge i gränsen mellan Kullahalvön och Bjärehalvön som båda bjuder på vacker natur och många fina utflyktsmål och upplevelser.

Det är inte ofta dessa lägen kommer ut till försäljning. Varmt välkommen att anmäla ert intresse redan nu.


Boarea
65 kvm
Driftkostnad
13 406 kr/år
Tomtarea
393 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2023-11-03

Mäklarhuset Ängelholm

Denna fritidshus på Skärgårdsstigen såldes av oss 2023-11-03. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Skärgårdsstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad