Sockerbruksgatan 9a / Centrum / Ängelholm

Fin trea på populära Sockerbruket

Slutpris
2 350 000 kr
Boarea
75,5 kvm
Avgift
4 364 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 8
Såld
2019-08-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sockerbruksgatan såldes av oss 2019-08-29. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Sockerbruksgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Stolt presenterar vi denna trerummare med 75,5 välplanerade kvadratmeter. Här bor ni bekvämt på första våningen. På den inglasade balkongen njuter du stora delar av året av ett "extra rum". Låg månadsavgift. Här på Sockerbruksgatan 9a bor man i den omtyckta bostadsrättsföreningen Vågmästaren med närhet till allt som Ängelholms centrum har att erbjuda. Här är det perfekta boendet för paret eller den gamla villaägaren som tröttnat på att sköta den stora trädgården. Här kan du njuta av intilliggande grönska i Sockerbruksparken och Rönne å. Helt enkelt ett hem att stormtrivas i!

Varmt välkommen att boka er på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration