Kolonigatan 9

Kolonigatan 9

Slutpris

2 200 000 kr


Åstorp

Kolonigatan 9


Slutpris
2 200 000 kr

Åstorp

CHARMIGT 1-1/2 PLANS HUS MED STOR TOMT I OMTYCKTA ÅSTORP!

På lugn återvändsgata finner man detta charmiga hus på två plan, källare och inredd vind, välkomna till Kolonigatan 9!

Ett charmigt 20-tals hus med tidstypiska drag och en fantastisk trädgård som ligger i helt rätt läge, eftermiddag/kvällssol. Passar utmärkt för barnfamiljen med ytor till både sällskap och lek.

Från att ni parkerat bilen på den gruslagda uppfarten med plats till flertalet bilar så möts ni av en ljus inbjudande hall med klinker, god plats till att hänga av sig och trevlig detalj som den stenlagda trappen upp till ovanvåningen. Vardagsrummet och matsalsrummet präglas av de tidstypiska dragen som höga golvlister och den fantastiska takhöjden som bildar en härlig rymd tillsammans med den trevliga väggfärgen. För er som är i behov av ett till sovrum så finns möjligheten att göra om matsalsrummet till ett sovrum. Tycker ni om att laga mat så har ni verkligen hittat rätt hus, här kommer ni trivas i de påkostade köket med stenbänkskiva, vitvaror från Samsung och Bosch. Trevligt att kunna laga mat samtidigt som man socialiserar sig med gästerna i matsalsrummet eller under tiden som barnen leker i trädgården som man ser genom fönstret. Från köket når man husets andra ingång och här finns även trappan ner till källaren som fördelar sig på en hall med kamin, gästtoalett, tvättstuga med dusch, pannrum och ett rum som kan inredas efter behov som gästrum, kontor eller en stor walk-in-closet.

Ovanvåningen fördelar sig på ett kaklat badrum med dusch, två väldisponerade sovrum med förvaring och plats till säng samt att man genom det ena når balkongen. Från hallen når man trappen upp till inredda vinden, ett häftigt utrymme där bara fantasin sätter gränser.

Kolonigatan 9 är beläget i ett populärt och barnvänligt område på en återvändsgata i Åstorp. Här bor man med goda kommunikationer och service som busshållplatser, tågstation inom promenadavstånd och för er som färdas med bil så kommer ni smidigt ut på motorvägen. Det finns skolor, livsmedelsbutiker som OJ och Lidl, bensinstation, bank, systembolaget, restauranger, pizzeria, vårdcentral och mycket mer.

Låter detta intressant? Hör av er till ansvarig fastighetsmäklare så berättar vi mer, pontus.aronsson@maklarhuset.se alternativt 0735-163991


Boarea/biarea
109/80 kvm
Driftkostnad
50 659 kr/år
Tomtarea
1 069 kvm
Rum
5 rum (2-4 sovrum)
Såld
2023-10-03

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Kolonigatan såldes av oss 2023-10-03. Se alla våra försäljningar i Åstorp samt även på Kolonigatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.