Mejerivägen 5

Mejerivägen 5

Slutpris

2 450 000 kr


Åstorp

Mejerivägen 5


Slutpris
2 450 000 kr

Åstorp

CHARMIGT 1-1/2 PLANSHUS MED KÄLLARE, STOR TRÄDGÅRD I OMTYCKTA ÅSTORP!

Äntligen kan vi erbjuda detta charmiga 1-1/2 planshus med källare som har stor trädgård om 1645 kvm med bred uppfart i omtyckta Åstorp, välkomna till Mejerivägen 5!

Från att ni parkerat bilen så har ni två ingångar till huset, från den ena kommer man in i en mindre hall och till det renoverade köket. Från den andra som nås genom entrétrappan/trädäcket blir den mer vardagliga ingången som har större utrymme och plats till att hänga av sig. På första plan finner man det nyrenoverade köket från Ikea som har renoverats under 2021 med nya vitvaror och golv. Ett väldigt fint kök i en trevlig kulör som passar husets charm. Från köket når man matsalsrummet och vardagsrummet som erbjuder stora sällskapsytor med plats till både soffgrupp och matbord. Nuvarande ägare har valt att stänga igen dörren till det andra sovrummet då tanken var att göra om det till en walk-in-closet som skulle ligga i anslutning till det första sovrummet men har blivit barnets lekrum. Så för er som är i behov av två sovrum så finns möjligheten att öppna upp till köket och sätta dit en dörr. Vi finner även första badrummet som är helkaklat i moderna kulörer som är utrustat med dusch och renoverades av föregående ägare vid cirka år 2016.

Ovanvåningen är fördelad på en hall med nylagt ljust laminatgolv som har utgång till balkongen med utsikt över trädgården som är fullt möblerbar. Här finner vi även de två resterande sovrummen i bra storlekar och ett äldre badrum som är helkaklat där man valt att sätta in både tvättmaskin och torktumlare men för er som önskar använda duschen kan undersöka möjligheten att göra en tvättstuga i källaren istället.

Källaren är inredd med en hall, mindre förvaringsutrymme, ett större förvaringsutrymme där luft-vattenvärmepumpen är och sen ytterligare ett förvaringsutrymme som tyvärr inte visas med i planritningen.

Ett fint hem för familjen med upp till fyra sovrum, badrum på både första och andra våning och en källare med potential. Fantastisk trädgård för barnen att leka på och möjligheten att göra fler uteplatser än trädäcket och stenlagda uteplatsen som finns där idag. Här bor man i ett barnvänligt och lugnt område på en återvändsgata i omtyckta Åstorp med närhet till att komma smidigt ut på motorvägen som tar er till grannstäderna eller som stora köpcentrumet Väla med sina 200 butiker. I Åstorp finner ni två stora livsmedelsbutikerna Lidl och OJ, busshållplatser, skolor och mycket mer som underlättar er vardag.


Boarea/biarea
133/74 kvm
Driftkostnad
51 884 kr/år
Tomtarea
1 645 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2022-03-10

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Mejerivägen såldes av oss 2022-03-10. Se alla våra försäljningar i Åstorp samt även på Mejerivägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.