Nyvångsgatan 21

Nyvångsgatan 21

Slutpris

1 730 000 kr


Åstorp

Nyvångsgatan 21


Slutpris
1 730 000 kr

Åstorp

ÄNTLIGEN EN 1-PLANS VILLA I POPULÄRT OMRÅDE!

Har ni varit på jakt efter ett 1-plans hus i ett barnvänligt område med stor tomt och lätt att parkera bilarna kan vi nu stolt presentera er till Nyvångsgatan 21!

Det finns god plats till att parkera era bilar då det finns två stenlagda uppfarter och ett garage med elektronisk garageport.
Huset erbjuder tre väldisponerade ljusa sovrum som kan inredas med säng, förvaring och skrivbord. De två första är anslutna till den avlånga hallen och det tredje når man genom köket som även är det största. Helkaklade badrummet renoverades 2014 som blivit större genom att de gjort om förra klädkammares utrymme till badrummet där man placerat toaletten. Badrummet går i ljusa och mörka kulörer på kaklet som är utrustat med badkar, kommod, spotlights och handdukstork. Det finns två ingångar där den andra är från tvättstugan, en tvättstuga i renoveringsbehov med stor potential då utrymmet finns där. Smidigt att kunna parkera utanför och bära in matkassarna detta håll då man vidare in kommer in till köket. Ett fint praktiskt kök med matplats och nödvändig maskinell utrustning som spis, fläkt, ugn, diskmaskin, kyl och frys. Vardagsrummet är ljust och stort som kan möbleras med både soffgrupp och ett matbord. Från vardagsrummet och ena sovrummet når man uterummet som blir som ett extra rum. Rymligt som kan inredas med soffgrupp och matbord som sedan leder en ut till den stenlagda uteplatsen och stora gräsmattan, här har det spenderats mycket tid. Ett hus som passar både den lilla som den stora familjen då potentialen är enorm, nuvarande ägare har fått bygglov att bygga ut huset ytterligare, är ni intresserade hur de tänkte sig visar jag gärna detta.

Nyvångsgatan 21 är beläget i ett populärt och barnvänligt område i Åstorp med goda kommunikationer och service inom räckhåll. Smidigt att ta sig runt även för er som inte har bil då busshållssplatser ligger väldigt nära sen har ni tågstationen inom promenadavstånd som kan ta er till bland annat in till Helsingborg. Skolor, grönområden, livsmedelsbutiker, bensinstation, bank och mycket mer som underlättar er vardag.


Boarea/biarea
93/2 kvm
Driftkostnad
34 129 kr/år
Tomtarea
706 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-01-21

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på nyvångsgatan såldes av oss 2020-01-21. Se alla våra försäljningar i Åstorp samt även på nyvångsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.