Ölandsgatan 29

Ölandsgatan 29

Slutpris

2 300 000 kr


Åstorp

Ölandsgatan 29


Slutpris
2 300 000 kr

Åstorp

ARKITEKTRITAT ENPLANSHUS MED KÄLLARE I OMTYCKTA ÅSTORP!

Snart ges möjligheten att förvärva detta arkitektritade enplanshus med källare som går i en dansk design med en häftig takhöjd på första plan i omtyckta öster i Åstorp!

Huset ligger på en återvändsgata i ett barnvänligt och lugnt område där ni parkerar er bil i carporten och möts på framsidan av en trevlig veranda med plats till utemöbler som bjuder in er till en ljus hall. Till höger om hallen finner man vardagsrummet med plats till soffgrupp och dörr med utgång till verandan. Ett rum som fylls med härligt ljusinsläpp tillsammans med en fantastisk takhöjd som bildar en härlig rymd. Badrummet är utrustat med badkar och i källaren har man dusch och gästtoalett. På första plan finner man de tre sovrummen där samtliga kan inredas med säng och förvaring. Det finns möjlighet till totalt fem sovrum om ni inreder de två rummen i källaren som idag används som kontor/förvaringsutrymme. Köket är i original som erbjuder god förvaring, arbetsytor och plats till ett matbord.

Ett hem för er som gillar att bjuda hem vänner/folk då vardagsrummet i källaren är perfekt med ytor för stort möblemang. Här nere finner man även hobbyrummet, ett rum som alltid är bra att ha med god plats till alla verktyg och där ni finner pannan. I andra sidan av källaren har man en rymlig tvättstuga med plats till att hänga upp tvätten, utrustad med tvättmaskin/torktumlare och vask.

Här bor ni i ett barnvänligt och lugnt område på en återvändsgata. Åstorp har verkligen växt bara de senaste åren som blivit oerhört populärt på kort tid då man insett att det ligger strategiskt väldigt bra. Bor man i Åstorp finns möjligheten att kunna arbeta bland annat i Helsingborg, Ängelholm eller Klippan, det tar inte många minuter och man når även stora köpcentrumet Väla med sina cirka 200 butiker på en kvart-tjugo minuters bilfärd. I byn finner man livsmedelsbutik som OJ och Lidl, skolor från olika åldrar, trevliga promenadslingor, pizzeria, bank och mycket mer som underlättar er vardag.

Huset är besiktigat och ägaren har tecknat dolda felförsäkring, besiktningsprotokollet finns på vår hemsida i annonsen under "dokument och länkar".


Boarea
110 kvm
Driftkostnad
34 457 kr/år
Tomtarea
525 kvm
Rum
7 rum (3-5 sovrum)
Såld
2021-10-20

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Ölandsgatan såldes av oss 2021-10-20. Se alla våra försäljningar i Åstorp samt även på Ölandsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.