Skånegatan 28

Skånegatan 28

Slutpris

2 400 000 kr


Öster Åstorp— Åstorp

Skånegatan 28


Slutpris
2 400 000 kr

Öster Åstorp— Åstorp

Populärt suterränghus på barnvänligt område!

Äntligen är ett av de mycket populära suterränghusen på Skånegatan i Åstorp till salu!

Letar ni efter ert nya hem på ett lugnt och barnvänligt område i Åstorp? Då kan ni äntligen sluta leta! Nu har vi det det stora nöjet att kunna erbjuda detta rymliga suterränghus på Skånegatan med trädgård i fritt söderläge med sol hela dagen och direkt närhet till naturreservatet "Kalvahagen".

Huset erbjuder idag ett suterängplan med en rymlig hall, ett stort allrum , ett sovrum, badrum samt tvättstuga och förråd. På ovanplan har vi sedan ytterligare ett stort vardagsrum med utrymme både för soffgrupp och matbord, ett kök, ett badrum samt ett sovrum med stor walk-in-closet som också kan göras om till ett extra sovrum. Från vardagsrummet och köket har vi sedan utgång till uteplatsen och trädgården. Från vardagsrummet har man fantastisk utsikt över Hallandsåsen.

Här bor ni i ett barnvänligt och lugnt område på populära Öster i Åstorp. Åstorp ligger strategiskt bra med bra pendlingsmöjligheter till Helsingborg, Ängelholm och Klippan m.m. Det tar inte många minuter och man når snabbt även stora köpcentrumet Väla med sina cirka 200 butiker. I byn finner man livsmedelsbutiker, skolor från olika åldrar, trevliga promenadslingor, pizzerior, restauranger, gym, bank och mycket mer som underlättar er vardag.

Missa inte detta härliga boende!


Boarea/biarea
122/57 kvm
Driftkostnad
40 100 kr/år
Tomtarea
614 kvm
Rum
5 rum (2-4 sovrum)
Såld
2023-02-16

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Skånegatan såldes av oss 2023-02-16. Se alla våra försäljningar i Åstorp samt även på Skånegatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.