Stenåldersvägen 63
Stenåldersvägen 63
Pontus Aronsson, ansvarig mäklare i Helsingborg
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Pontus Aronsson

Ansvarig mäklare

Till salu

Stenåldersvägen 63

Utgångspris

3 695 000 kr


Utgångspris

3 695 000 krÅstorp

Stenåldersvägen 63


Till salu
Utgångspris
3 695 000 kr

Åstorp

Modernt enplanshus med stor tomt som är byggt 2010 på Björnås i Åstorp!

Modernt och lättskött hus på ett plan med vattenburen golvvärme som är byggt 2010 som är det perfekta huset för er som värdesätter bekvämlighet och stil oavsett om ni är ett par eller en familj, välkomna till Stenåldersvägen 63 på Björnås!

Detta vackra hem erbjuder en väl genomtänkt planlösning med ljusa och luftiga rum som är lika funktionella som de är estetiskt tilltalande. Huset fördelar sig på en rymlig hall med klinker som sedan övergår till ett parkettgolv. Första kaklade badrummet ligger i anslutning till hallen som är inrett med golvvärme, dusch och spotlights. I den ena delen av huset finner man de tre väldisponerade sovrummen varav två har egen klädkammare och mellan två av rummen finns ett extra förvaringsutrymme med skjutdörrspartier. I denna del finner vi även husets andra badrum samt tvättstugan. Badrummet är kaklat i moderna kulörer och är utrustat med badkar, spotlights och golvvärme. Tvättstugan är praktiskt inredd med klinker på golvet och halvkaklat på väggarna. Här finns arbetsytor, tvättmaskin, torktumlare och frånluftsvärmen. Från tvättstugan har man utgång till trädgården på baksidan.

Vardagsrummet och köket blir husets samlingspunkt då det ligger i en öppen planlösning och har utgång till trädäcket på gaveln som sedan letar sig vidare till baksidan av huset. Påtaglig takhöjd, mycket fönster för rikligt dagsljus och ett påkostat parkettgolv är det första man lägger märke till. Ett rum som bildar en härlig rymd och skapar en inbjudande miljö för avkoppling och sociala sammanhang.

Stilrent kök från Ikea som kombinerar funktionalitet och elegans med sina materialval, komplett maskinpark och smarta lösningar både när det gäller förvaring och arbetsytor som gör matlagningen till en fröjd.

Trevlig tomt med rätt storlek för att kunna nyttjas till både lek till barn och djur och intressen som odling. På baksidan finns ett förråd, oisolerat som används till att förvara trädgårdsredskapen och bakom förrådet har man stenlagt och sen förlängt med ett tak så man även kan förvara redskap där. För er som önskar ytterligare ett sovrum eller har en tonåring som vill bo avskilt men ändå tillsammans så kan ni isolera detta förråd och skapa ett boende till dem.


Åstorp har verkligen växt under de senaste åren där fler och fler familjer från större kommuner letar sig hit. Åstorp ligger strategiskt väldigt bra även för er som arbetar i en av grannkommunerna som ni snabbt och smidigt når med bil, buss eller tåg. I Åstorp finns två livsmedelsaffärer (OJ och Lidl), skolor, apotek, tågstation, flertalet busshållplatser, vårdcentral, systembolag, bank, konditori, florist, frisörer och aktiviteter som fotbollsplan och gym. Stora köpcentrumet Väla ligger cirka 15 minuter bort med bil och har cirka 200 butiker med allt från kläder, livsmedel, hudvård, sport, djur, elektronik, restauranger, fik och mycket mer.


Utgångspris
3 695 000 kr
Boarea
130 kvm
Driftkostnad
30 305 kr/år
Tomtarea
860 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)


Aktuella visningar


Söndag 28 juli 15:00 — 15:45

Anmälan krävs

Anmälan krävs
Boka

Tisdag 30 juli 17:00 — 17:45

Anmälan krävs

Anmälan krävs
Boka

Mäklarhuset Helsingborg

Kontakta Pontus för mer information kring Stenåldersvägen 63.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.


Planlösning

Rumsbeskrivning

01
Beskrivning av samtliga rum

Hall: Inbjudande, rymlig hall där ni stiger in på ett fint klinker med golvvärme och målade väggar. Här finns god plats till att hänga av sig och möjlighet att sätta in förvaring.

Badrum: Kaklat badrum i stilrena kulörer. Utrustat med toalettstol, dusch med duschdörrar, kommod med handfat, spotlights samt golvvärme.

Tvättstuga: Praktiskt inredd tvättstuga med klinker på golvet och halvkaklat på väggarna. Utrustat med tvättmaskin 2022, torktumlare, frånluftsvärmepumpen, arbetsbänk och vägghängda skåp. Från tvättstugan har ni utgång till trädgården på baksidan.

Vardagsrum: Högt i tak, öppen planlösning mellan vardagsrum och kök samt utgång till trädäcket på gaveln. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Sovrum 1: Bra storlek, väggarna är målade i en behaglig grön nyans och på golvet ligger ett parkettgolv. Utsikt mot husets baksida. Golvvärme.

Sovrum 2: Bra storlek med egen klädkammare. Parkettgolv och väggarna är målade i en rosa färg. Golvvärme.

Klädkammare: Ligger mellan de två sovrummen och har ett skjutdörrsparti.

Sovrum 3: Bra storlek, parkettgolv och vitmålade väggar med en fondvägg där man målat med kalkfärg. Egen klädkammare. Golvvärme.

Badrum: Kaklat i moderna kulörer och är utrustat med toalettstol, kommod med handfat, spegel, golvvärme, badkar och spotlights.

Kök: Smakfullt inrett kök från Ikea med vita köksluckor, träbänkskiva och ett mörkare stänkskydd. Maskinell utrustning som ugn (2023), häll, fläkt, diskmaskin, kyl och frys (med ismaskin som ej fungerar men säljaren har inte undersökt det vidare). Parkettgolv och vitmålade väggar.


Fakta

01
Beskrivning
Boarea

130 kvm (Boareauppgifter enligt lantmäteriet)

Areauppgiften kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser att den exakta arean är av betydelse, bör låta mäta upp bostaden före köpet.

Tomtarea

860 kvm

Rum

4 (3 sovrum)

Fastighetsbeteckning

ÅSTORP ÅSTORP 113:239

Tillträde

Enligt överenskommelse


02
Byggnadssätt
Byggnadstyp

1-planshus

Byggnadsår

2010

Standardpoäng

28

Grund

Betong

Stomme

Lättbetong

Bjälklag

Trä

Fasad

Puts

Takbeklädnad

Betongpannor

Fönster

3-glasfönster

Ventilation

Mekanisk frånluft

Vatten

Kommunalt vatten året om

Avlopp

Kommunalt avlopp

Uppvärmning

Frånluft

Allmän information

Huset har besiktigat av Enspecta AB 2024-07-16 inför försäljning och protokollet kan ni ta del av under "Dokument" när ni är inne på annonsen på vår hemsida annars får ni maila fastighetsmäklaren så mailar vi ut det till er. Det kommer även tecknats en dolda felförsäkring.

De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt, i annonsen samt annat informationsmaterial är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Dessa uppgifter kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifterna/informationen som är angiven innan kontrakt.

Renovering omarbetning etc

Målat utvändigt 2022
Målat invändigt 2021
Nylagt parkettgolv och nya golvlister i vardagsrum, kök samt hallen som går till resterande rum men i entrén från ytterdörren har man lagt ett klinker 2021

Fel och brister

Huset har besiktigat av Enspecta AB 2024-07-16 inför försäljning och protokollet kan ni ta del av under "Dokument" när ni är inne på annonsen på vår hemsida annars får ni maila fastighetsmäklaren så mailar vi ut det till er. Det kommer även tecknats en dolda felförsäkring.


03
Energideklaration
Energiklass
Energideklaration
Specifik energianvändning

41 kWh/kvm och år

Energiprestanda, primärenergital

80 kWh/kvm och år

Sammanställning

Energideklaration är utförd
Datum: 2024-07-19

Besiktningsman

Roger Johansson, Enspecta AB


04
TV/Internet
Beskrivning TV/Internet

Fiber


05
Uteplats
Beskrivning, uteplats

Trädäck på baksidan som sträcker sig runt ena gaveln.


06
Bilplats/Övriga byggnader
Övriga byggnader

Förråd på baksidan som ni kan isolera och göra om till ett sovrum för er som har en tonåring som vill bo avskilt men ändå tillsammans.

Beskrivning, parkering

Uppfart med plats till flertalet bilar.


07
Tomt/Servitut
Tomtarea

860 kvm (Tomtareauppgifter enligt Lantmäteriet)

Beskrivning, tomt

Areauppgiften kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser att den exakta arean är av betydelse, bör låta mäta upp tomten före köpet.

Planbestämmelser

Ett område söder om björnåshemmet-åstorp 113:67 och 113:68 m fl, Detaljplan (Beslutsdatum: 2005-12-08, Registreringsdatum: 2006-08-09, Senast ändrad: 2007-10-22)


Ekonomi

01
Taxeringsvärde

2 161 000 kr (Fastställt avseende år 2021)

Byggnadsvärde

1 726 000 kr

Markvärde

435 000 kr

Typkod

220 Småhusenhet, bebyggd

Värdeår

2010

Uppvärmning

14 700 kr/år

Försäkring

6 652 kr/år

Vatten och avlopp

6 201 kr/år

Renhållning

2 752 kr/år

Årlig elförbrukning

9800 kWh/år

Sammanlagd driftskostnad

30 305 kr/år

Fastighetsskatt/-avgift

9 525 kr/år (total driftskostnad inklusive fastighetsskatt/-avgift blir 39 830 kr/år)

Beskrivning av kostnader

Uppvärmning och el är en sammanslagen kostnad och totala kostnaden finner ni under fliken "Uppvärmning".

Observera att driftkostnaderna kan variera beroende på avtal och förbrukning.

Antal personer i hushållet

3

Försäkring

Hemförsäkring skall ni som köpare/na teckna och beroende på bolag och storlek kan denna kostnad variera. Undrar ni vad det kostar med en hemförsäkring så kontakta ert hemförsäkringsbolag ni har idag och se vilket erbjudande de kan ge er för en villaförsäkring.

Nuvarande ägare har Länsförsäkringar som försäkringsbolag och legat på en årskostnad på 6652 kronor.

Upplåtelseform

Äganderätt

Pantbrev

Det finns 1 pantbrev om totalt 1 700 000 kr.

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.


Dokument

Ekonomi
Taxeringsvärde
2 161 000 kr (Fastställt avseende år 2021)
Byggnadsvärde
1 726 000 kr
Markvärde
435 000 kr
Typkod
220 Småhusenhet, bebyggd
Värdeår
2010
Uppvärmning
14 700 kr/år
Försäkring
6 652 kr/år
Vatten och avlopp
6 201 kr/år
Renhållning
2 752 kr/år
Årlig elförbrukning
9800 kWh/år
Sammanlagd driftskostnad
30 305 kr/år
Fastighetsskatt/-avgift
9 525 kr/år (total driftskostnad inklusive fastighetsskatt/-avgift blir 39 830 kr/år)
Beskrivning av kostnader
Uppvärmning och el är en sammanslagen kostnad och totala kostnaden finner ni under fliken "Uppvärmning".

Observera att driftkostnaderna kan variera beroende på avtal och förbrukning.
Antal personer i hushållet
3
Försäkring
Hemförsäkring skall ni som köpare/na teckna och beroende på bolag och storlek kan denna kostnad variera. Undrar ni vad det kostar med en hemförsäkring så kontakta ert hemförsäkringsbolag ni har idag och se vilket erbjudande de kan ge er för en villaförsäkring.

Nuvarande ägare har Länsförsäkringar som försäkringsbolag och legat på en årskostnad på 6652 kronor.
Upplåtelseform
Äganderätt
Pantbrev
Det finns 1 pantbrev om totalt 1 700 000 kr.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Kalkyl
Räkna på ditt nya boende och boka en kostnadsfri värdering av din befintliga bostad.

Området
Använd kartan
X

Platser

Björnekulla Pizzeria (Vedeldad pizzaugn&Kolgrill)

1,25 km


Napoli Pizzeria

1,44 km


Golden Jade

1,7 km


Suriyathai Åstorp

1,7 km


Qoods bageri

1,76 km


Tingdalskolan Björnås

223 m


Tingdalsskolan Rektorsområde 6

817 m


Oasens förskola

949 m


Förskolan Tingdal

949 m


Kyrktuppens förskola

1,21 km


Lidl

2,42 km


Idrottsgatans Livs

2,56 km


Bjuv station

5,97 km


4verkeri

6,38 km


Åstorp Vattenverksvägen

1,29 km


Åstorp Björnekulla

1,3 km


Åstorp Sporthallen

1,91 km


Åstorp Trädgårdsgatan

1,93 km


Åstorp

1,66 km


Kvidinge station

4,92 km


Bjuv station

5,92 km


Billesholm st

7,66 km


Billesholm station

7,68 km


Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Avstånd
Närområdet
Avstånd
Med bil
Med cykel
Till fots

 • Vatten
  1,93 km
  11 min
  9 min
  40 min
 • Tågstation
  Åstorp
  1,66 km
  6 min
  7 min
  33 min
 • Hållplats
  Åstorp Vattenverksvägen
  1,29 km
  5 min
  5 min
  21 min
Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Pontus!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.